Κόπηκε το λουράκι από το παπούτσι σου; Έτσι θα σώσεις την κατάσταση

Κόπηκε το λουράκι από το παπούτσι σου; Έτσι θα σώσεις την κατάσταση

Ένα μικρό ατύχημα δεν θα σου χαλάσει τη μέρα!

Έχει συμβεί σε όλες τις γυναίκες. Περπατάμε, ή παραπατάμε και εκεί που δεν… το περιμένουμε νιώθουμε το πόδι μας κάπως να επιπλέει. Κάπως να μη συγκρατείται, βρε παιδί μου.

Ναι! Είναι το λουράκι του παπουτσιού που έχει κοπεί και που ετοιμάζεται να μας χαλάσει τη μέρα. Αλλά δεν θα τα καταφέρει!

Λεκές από κερί: Πώς θα τον αφαιρέσεις από τα υφάσματα σε χρόνο dt

Το… hair item που θα σε σώσει

Προφανώς κι εκείνη τη στιγμή που βρίσκεσαι στο γραφείο σου ή στο αυτοκίνητο δεν θα ψάχνεις για κόλλα, ώστε να κολλήσεις το λουράκι σου.

Άσε που με τη συμβατική κόλλα δεν πρόκειται να κολλήσει κιόλας.

via GIPHY

Αυτό που χρειάζεσαι εκείνη τη στιγμή είναι ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά. Ιδανικά, ένα σπιράλ λαστιχάκι σιλικόνης, το οποίο μπορεί να ανοίξει πολύ και να χωρέσει στο πόδι και στο παπούτσι σου, ώστε να το συγκρατήσει.

Η ξεχασμένη κορδέλα

Επίσης, αν υπάρχει κάπου στο γραφείο σου κάποια… παρατημένη κορδέλα από κάποιο δώρο που έχεις λάβει, και αυτή σου κάνει.

Θα δέσεις γύρω-γύρω το παπούτσι, ώστε να σταθεροποιηθεί στο πόδι σου και όλα καλά!



Η τελική λύση είναι ο τσαγκάρης

Όπως καταλαβαίνεις, αυτές οι δύο λύσεις είναι εντελώς προσωρινές. Θα σώσεις την κατάσταση με ένα λαστιχάκι ή με μια κορδέλα μόνο και μόνο για να μην τρέχεις σαν την παλαβή στο σπίτι σου για να αλλάξεις παπούτσια.

Για να επιδιορθωθεί, όμως, σωστά το παπούτσι σου θα πρέπει να το πας σε έναν τσαγκάρη. Ο τεχνίτης είναι ο μόνος που θα κάνει το παπούτσι σου ολοκαίνουριο!