3 τρόποι για να καθαρίσεις το τηλέφωνο του ντους στο άψε σβήσε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
3 τρόποι για να καθαρίσεις το τηλέφωνο του ντους στο άψε σβήσε

Είναι Σαββατοκύριακο και λίγη καθαριότητα επιβάλλεται.

Τις καθημερινές με τη δουλειά και τις διάφορες υποχρεώσεις ο χρόνος που σου απομένει για να κάνεις κάποια δουλειά είναι σχεδόν ελάχιστος. Οπότε η ξεκούραση κερδίζει έδαφος, προκειμένου να γεμίσεις μπαταρίες για την επόμενη μέρα.

Αυτό σημαίνει πως αυτόματα όλες οι δουλειές που έχεις να κάνεις είτε στο σπίτι, είτε έξω από αυτό μετατίθενται για το Σαββατοκύριακο, που έχεις τον χρόνο με το μέρος σου. Σήμερα λοιπόν είναι μια τέτοια μέρα, και αφού έξω δεν μπορείς να βγεις λόγω βροχής, τι καλύτερο από το να κάνεις δουλειές, ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική;

Το μπάνιο είναι ένα μέρος που χρειάζεται καθάρισμα πιο συχνά, οπότε εδώ μπορείς να δεις πώς θα καθαρίσεις το τηλέφωνο του ντους με τρεις πανεύκολους τρόπους.

ntous

Καθάρισε το ντους με ξύδι

Το μόνο που χρειάζεσαι πραγματικά για να καθαρίσεις αυτό το εξάρτημα είναι ξύδι, μια πλαστική σακούλα και μια οδοντόβουρτσα. Γέμισε μια πλαστική σακούλα με λευκό ξύδι, τοποθετήστε το τηλέφωνο τους ντους μέσα στη σακούλα και στερεώσε το στο λαιμό του με ένα λάστιχο. Άφησε το να μουλιάσει για τουλάχιστον τέσσερις ώρες.

Στη συνέχεια, αφαίρεσε την πλαστική σακούλα από το ντους και άνοιξε το ζεστό νερό προκειμένου να φύγουν τα υπολείμματα. Τέλος, με μια οδοντόβουρτσα τρίψε όπου έχει μείνει κάποια βρωμιά και είναι ακόμη ορατή με το μάτι σου.

3 εύκολοι τρόποι να καθαρίσεις την τουαλέτα σου

Καθάρισε το ντους χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σου αναψυκτικό

Η μαύρη σόδα όπως αποκαλούν την κόλα είναι μια εκπληκτικά αποτελεσματική λύση καθαρισμού. Αρχικά, θα ακολουθήσεις τα ίδια βήματα όπως θα έκανες με το ξύδι. Ρίξε το αναψυκτικό σε μια σακούλα και τύλιξε τη γύρω από το ντους με ένα λαστιχάκι. Άφησε το να μουλιάσει για περίπου 20 λεπτά πριν το ξεπλύνεις με ένα υγρό πανί. Στη συνέχεια με ένα καθαριστικό για όλες τις χρήσεις αφαίρεσε τυχόν ίχνη του ζαχαρούχου. Μόλις τελειώσεις, ανοίξεε το ντους και αφήστε το να τρέξει για αρκετά λεπτά.



Φτιάξε το δικό σου καθαριστικό για το ντους

Αν δεν σε ενθουσίασε κανένας από τους δύο προηγούμενους τρόπους, ακολούθησε την τρίτη μέθοδο, που είναι να φτιάξεις δικό σου καθαριστικό. Πώς θα γίνει αυτό;

Πώς θα διπλώσεις τις πετσέτες για να εξοικονομήσεις χώρο στο μπάνιο σου

Ανάμειξε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα με λίγο νερό έτσι ώστε να έχεις μια κρέμα. Άπλωσε την κρέμα αυτή γύρω από το ντους και άφησε τη για περίπου 30’. Στη συνέχεια με ένα πανάκι τρίψε την κρέμα στο ντους κι έπειτα ξέπλυνε το.