3 εύκολοι τρόποι να καθαρίσεις την τουαλέτα σου

3 εύκολοι τρόποι να καθαρίσεις την τουαλέτα σου

Δεν χρειάζεται να καταβάλλεις κόπο αρκεί να δοκιμάσεις τα έξυπνα hacks.

Το καθάρισμα της λεκάνης της τουαλέτας μπορεί να μην είναι η αγαπημένη σου ασχολία (λογικό!) αλλά είναι μία από τις πιο σημαντικές διαδικασίες καθαρισμού στο σπίτι.

Η τουαλέτα είναι βασικό μέρος του σπιτιού

Το μπάνιο είναι αναμφίβολα ένα μέρος όπου υπάρχουν πολλά μικρόβια και βακτήρια και γι' αυτό είναι απαραίτητο να γνωρίζεις πώς θα καθαρίσεις τη λεκάνη της τουαλέτας σωστά. Κακά τα ψέματα, όλες θέλουμε η επιφάνεια της τουαλέτας μας να είναι καθαρή, λευκή, αστραφτερή και χωρίς κιτρινίλες ή άλλα υπολείμματα.

Αν νομίζεις ότι ο σωστός καθαρισμός της λεκάνης είναι μια εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία, κάνεις λάθος. Υπάρχουν μερικά απλά και καθημερινά υλικά που θα σε βοηθήσουν να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

via GIPHY

Πώς θα διπλώσεις τις πετσέτες για να εξοικονομήσεις χώρο στο μπάνιο σου



3 αποτελεσματικοί τρόποι για να καθαρίσεις την τουαλέτα σου

toualeta2

1) Ξύδι και μαγειρική σόδα

Εάν απεχθάνεσαι τη μυρωδιά του ξυδιού, υπάρχει μια άλλη επιλογή που μπορείς να κάνεις για να καθαρίσεις την τουαλέτας σου. Ανακάτεψε 1 φλιτζάνι ξύδι με 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Πρόσθεσε 2 κουταλιές της σούπας υγρό πιάτων. Ρίξε το μείγμα στην τουαλέτα σου και άφησέ το να δράσει 1 ώρα. Τρίψε καλά και θα δεις πόσο εύκολα θα απομακρυνθούν οι βρωμιές.

2) Λευκό ξύδι

Το λευκό ξύδι είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καθαρισμού που μπορείς να αγοράσεις σε προνομιακή τιμή. Μπορεί να καθαρίσει το εσωτερικό της λεκάνης και άλλες επιφάνειες του μπάνιου (συμπεριλαμβανομένου του ντους).

3) Ειδικό καθαριστικό λεκάνης τουαλέτας και βούρτσα

Ψέκασε όλη την επιφάνεια με το καθαριστικό για να απομακρύνεις τα βακτήρια. Άφησέ το να δράσει 15-20 λεπτά και τρίψε καλά με μία βούρτσα.

3 τρόποι να αφαιρέσεις τα υπολείμματα κεριού από το γυάλινο κηροπήγιο (video)

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com