5 έξυπνα tips για να καθαρίσεις εξονυχιστικά το σπίτι σου, εύκολα και γρήγορα

Ιωάννα Τζανή
5 έξυπνα tips για να καθαρίσεις εξονυχιστικά το σπίτι σου, εύκολα και γρήγορα

Γιατί να ταλαιπωρείσαι όταν υπάρχουν έξυπνοι τρόποι που μπορούν να σου λύσουν τα χέρια;

Οι δουλειές του σπιτιού είναι κάτι που αγχώνει και κουράζει κάθε γυναίκα, ειδικά αν έχει παιδιά ή εργάζεται πολλές ώρες. Το να έχεις μια στοίβα με ασιδέρωτα ρούχα ή ένα γεμάτο καλάθι απλύτων, που πρέπει μέσα στο Σαββατοκύριακο να... εξαφανιστούν, μπορεί πολύ εύκολα να σε αγχώσει και να σε κάνει να μη θέλεις με τίποτα να έρθει η Παρασκευή!

Ωστόσο, υπάρχουν έξυπνοι τρόποι για να μπορέσεις να εκπληρώσεις τους στόχους σου και να γίνεις η καλύτερη νοικοκυρά, χωρίς να εξαντληθείς.

mpaniera1 3

4 tips για να διατηρήσεις καθαρή την μπανιέρα σου 24/7

Για να κάνεις, λοιπόν, τη ζωή σου πιο εύκολη και τις δουλειές του σπιτιού πιο αποτελεσματικές, είναι καιρός να ξεκινήσεις - μεταξύ άλλων - να χρησιμοποιείς τις... επιστημονικές εφευρέσεις που έχουν έρθει για να λύσουν τα χέρια σε κάθε νοικοκυρά εν έτει 2021!


https://www.instagram.com/p/CWlMV31rWO6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλες χρησιμοποιούμε smartphones, «έξυπνες» τηλεοράσεις κλπ. Γιατί, λοιπόν, επιμένεις να εφαρμόζεις τους ίδιους παλιομοδίτικους τρόπους καθαριότητας αντί να... εκμεταλλευτείς την τεχνολογία;

Παρακάτω θα ανακαλύψεις έξυπνους τρόπους με τους οποίους μπορείς να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού να μοιάζουν παιχνιδάκι και να έχεις ένα πεντακάθαρο σπίτι στο πι και φι, χωρίς να σπαταλήσεις κόπο και χρόνο!



Αυτά τα 5 tips θα σου φανούν σωτήρια!

  • Ο προγραμματισμός είναι πολύ σημαντικός για κάθε εργασία, και το καθάρισμα του σπιτιού δεν αποτελεί εξαίρεση. Γι' αυτό, λοιπόν, δημιούργησε ένα πλάνο για το πώς και πότε θα πραγματοποιείται κάθε δουλειά και εφάρμοσέ το, ώστε να μη σου έρθουν όλα μαζεμένα το Σάββατο.
  • Προμηθεύσου ό,τι πιο έξυπνο κυκλοφορεί στην αγορά. Από έξυπνο πλυντήριο που μπορείς να το βάλεις σε λειτουργία απ' όπου κι αν βρίσκεσαι, μέχρι την έξυπνη σκούπα που καθαρίζει ολόκληρο το σπίτι χωρίς εσύ να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι, η τεχνολογία έχει έρθει για να μας ξεκουράσει σε μεγάλο βαθμό!
  • Τα φωτιστικά οροφής θέλουν ιδιαίτερη προσοχή γιατί μαζεύουν πολλή σκόνη. Καθάρισέ τα εξονυχιστικά με τα σωστά καθαριστικά και ξεσκονόπανα, γιατί αλλιώς θα βλέπεις πάντα σκόνη στο σπίτι σου και όσο και να βάζεις την έξυπνη σκούπα σε λειτουργία, θα είναι χαμένος χρόνος.
  • Μην παραλείψεις να ξεσκονίσεις καλά τη βιβλιοθήκη και κάθε βιβλίο που υπάρχει πάνω σε αυτή. Μαζεύουν τόση πολλή σκόνη, που δε θα το πιστεύεις!
  • Άσε το σκούπισμα τελευταίο, ώστε η έξυπνη σκούπα να μαζέψει οτιδήποτε έπεσε στο πάτωμα και στα χαλιά σου την ώρα που καθάριζες τις επιφάνειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το εύκολο τρικ για να απομακρύνεις τους λεκέδες νερού από το τζάμι της ντουζιέρας

Ξέχνα ό,τι ήξερες! Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να καθαρίζεις με χλωρίνη το σπίτι

Το δωμάτιό σου είναι συνεχώς ακατάστατο; 9 μυστικά για να το έχεις στην εντέλεια