Πώς θα κάνεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου το απόλυτο backdrop για τις Insta photos των φίλων σου

Ιωάννα Τζανή
Πώς θα κάνεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου το απόλυτο backdrop για τις Insta photos των φίλων σου

Δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο!

Από το χριστουγεννιάτικο cocktail πάρτι σου μέχρι το οικογενειακό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου θα χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό ως φόντο για τις εορτατικές φωτογραφίες των καλεσμένων σου, γι' αυτό είμαι σίγουρη ότι θέλεις να συμπληρώνει - και όχι να επισκιάζει - την υπόλοιπη γιορτινή και stylish εικόνα του σαλονιού σου.

kremasta snowflakes

Τα χάρτινα snowflakes θα απογειώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού σου – Πώς θα τα φτιάξεις

Αν αναρωτιέσαι πώς θα μπορέσεις να μετατρέψεις το γιορτινό δέντρο σου, σε ένα απόλυτα festive backdrop για τα Insta stories και τις φωτογραφίες των καλεσμένων σου, εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τα καλύτερα tips!


https://www.instagram.com/p/CXOQgbMg3x3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίλεξε το σωστό δέντρο

Αν θέλεις το αειθαλές σου να δημιουργήσει ένα εορταστικό φόντο, ένα φαρδύ και ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι πάντα προτιμότερο. Για να επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος για τον χώρο σου, λάβε υπ' όψιν το ύψος του ταβανιού και το συνολικό αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Extra tip: Επίλεξε ένα αληθινό δέντρο αντί για ψεύτικο, καθώς προσδίδει μια επιπλέον γιορτινή και χειμωνιάτικη νότα στον χώρο.

Τοποθέτησε ομοιόμορφα τα φωτάκια

Δεδομένου ότι τα φωτάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου θα είναι ευδιάκριτα στις φωτογραφίες, καλό θα είναι να μην είναι υπερβολικά πολλά. Επίσης, θα πρέπει να δώσεις βάση στην ομοιομορφία τους και να τυλίξεις το δέντρο σου με τον σωστό τρόπο, χωρίς να αφήσεις... παραπονεμένη καμία πλευρά του.



Περιόρισε τη χρωματική παλέτα των στολιδιών σου

Καθώς ξεκινάς να προσθέτεις στολίδια, δημιούργησε μια συνεκτική εμφάνιση προσθέτοντας διακοσμητικά μιας περιορισμένη χρωματικής παλέτας και αποφεύγοντας να επιλέξεις περισσότερα από τρία χρώματα. Παρόλο που οι παραδοσιακές αποχρώσεις - λευκό, κόκκινο, χρυσό και ασημί - δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα, εσύ μπορείς να κάνεις τη διαφορά και να δώσεις μια πιο μοντέρνα εμφάνιση στο δέντρο σου. Πρόσθεσε στολίδια από τσόχα ή τόλμησε να κυμανθείς μεταξύ των μπλε και πράσινων αποχρώσεων.

Extra tip: Μη φορτώσεις το δέντρο σου σε τέτοιο σημείο που οι καλεσμένοι να αναρωτιούνται αν... υπάρχει όντως δέντρο από κάτω!

Επίλεξε έξυπνα το σημείο που θα τοποθετήσεις το δέντρο σου

Το σημείο που θα τοποθετήσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, θα πρέπει κι εκείνο με τη σειρά του να προσφέρει ένα festive σκηνικό. Αν έχεις τζάκι, και δη στολισμένο με υπέροχο τρόπο, είναι η ιδανική επιλογή για να τοποθετήσεις το δέντρο σου. Πάντως, σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να είναι στριμωγμένο ή κολλημένο με άλλα έπιπλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

8 DIY τρόποι για να… μυρίσει το σπίτι σου Χριστούγεννα

9 προτάσεις που θα φέρουν τα Χριστούγεννα στο σαλόνι σου

Κάνε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τον απόλυτο πρωταγωνιστή στη διακόσμηση του σαλονιού σου