Κάνε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τον απόλυτο πρωταγωνιστή στη διακόσμηση του σαλονιού σου

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Κάνε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τον απόλυτο πρωταγωνιστή στη διακόσμηση του σαλονιού σου

Ποιος είπε πως οι ευχετήριες χριστουγεννιάτικες κάρτες μας πρέπει να μείνουν στην «αφάνεια»; Με έξυπνους και δημιουργικούς τρόπους μπορούν να ξεχωρίσουν και ν΄αποτελέσουν το hot spot της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης του σπιτιού μας. 

Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες είναι ένα από τα αγαπημένα μας αναμνηστικά της εορταστικής περιόδου. Μπορεί να αναζητάς έναν αισθητικά ευχάριστο τρόπο για να τις διακοσμήσεις στον χώρο σου έτσι ώστε να αποκτήσουν μια περίοπτη θέση στο σαλόνι σου.

Είναι οι κάρτες που λαμβάνεις κάθε χρόνο από φίλους και συγγενείς και τις κρατάς φυλαγμένες μιας και αποτελούν τα πιο όμορφα ενθύμια. Σίγουρα, θα φαίνονται υπέροχα στολισμένες δίπλα στο τζάκι ή κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου! Αν όμως θέλεις να δημιουργήσεις ένα πιο όμορφο και ξεχωριστό σημείο για να τις «αποθεώσεις» αλλά και να τις θαυμάσουν οι καλεσμένοι σου, μπορείς να βρεις πολλούς τρόπους για να το πετύχεις!

dentro

20 ιδέες για να στολίσεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο διαφορετικό από τα συνηθισμένα

Σήμερα σου έχω 8 έξυπνες λύσεις και μάλιστα πολύ δημιουργικές! Η αρχή μου είναι: δεν πετάμε ποτέ χριστουγεννιάτικες κάρτες, όχι μόνο γιατί αποτελούν τα πιο ουσιαστικά ενθύμια αλλά και επειδή μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις με τέτοιο τρόπο που μπορούν να αποτελέσουν το ωραιότερο διακοσμητικό στοιχείο του σαλονιού σου!

Κράτησέ τες και μεταποίησέ τες στην πιο όμορφη διακοσμητική πινελιά που έχεις ποτέ φανταστεί! Βάλε φαντασία γιατί τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που μπορούμε να πειραματιστούμε με τα πιο περίεργα concept και να διακοσμήσουμε το σπίτι μας σαν μικρά παιδιά!


https://www.instagram.com/p/CJJYz7Dn6g6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σκέψου αυτή τη χρονιά να διακοσμήσεις τις ευχετήριες κάρτες σου... αλλιώς! Όχι μόνο θα αναδειχθούν αλλά θα τις έχεις συγκεντρωμένες και οργανωμένες σε ένα σημείο που θα εκπέμπει χαρά και δημιουργία!

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να φτιάξετε μια κομψή θήκη για χριστουγεννιάτικες κάρτες χρησιμοποιώντας τα πιο απλά υλικά. Χειροτεχνίες από ξύλο, από στολίδια που ήδη έχεις στο σπίτι σου, από υλικά που σε άλλη περίπτωση θα πετούσες αλλά και διακοσμητικά αξεσουάρ που θέλεις να τα δεις ... με άλλο μάτι.



Στη gallery που ακολουθεί σου έχω 8 ιδέες που σίγουρα θα σε εμπνεύσουν!

Πηγή φωτογραφιών: countryliving.com

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Christmas trends 2021: 4 στυλ για να κάνεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου να ξεχωρίζει

Μπες σε Christmas mood: 7 στολισμένα σαλόνια που θέλουμε να αντιγράψουμε αμέσως