Απλά tips για να διοργανώσεις το πιο επιτυχημένο εορταστικό ρεβεγιόν

Ιωάννα Τζανή
Απλά tips για να διοργανώσεις το πιο επιτυχημένο εορταστικό ρεβεγιόν

Το πρόγραμμα και η προετοιμασία αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας.

Ένα από τα πράγματα για τα οποία ανυπομονούμε κάθε χρόνο αυτή την εορταστική περίοδο είναι τα ρεβεγιόν που τη συνοδεύουν, αφού αποτελούν μια υπέροχη αφορμή για να συναντηθούμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους.

Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, εάν η ευθύνη του να οργανώσεις το γιορτινό τραπέζι «πέσει» σε εσένα, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της οικοδέσποινας, θα αγχωθείς και θα θέλεις να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να αφήσεις τους πάντες ευχαριστημένους.

snowflakes1

Τα χάρτινα snowflakes θα απογειώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού σου – Πώς θα τα φτιάξεις

Και έτσι απλά, η καλοπροαίρετη πρόσκληση που απηύθυνες σε όσους αγαπάς, μετατρέπεται σε μια πρόσκληση για την οποία μετανιώνεις!


https://www.instagram.com/p/CXOg2tvlmxp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για να καταφέρεις να αποβάλλεις το άγχος και να μην το αφήσεις να σε κυριεύσει, είναι σημαντικό να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου ως οικοδέσποινα και να ξεκινήσεις από νωρίς την προετοιμασία, προκειμένου να μη φτάσει εκείνη η μέρα και εσύ να... τρέχεις και να μη φτάνεις!

Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα tips για να οργανώσεις μια υπέροχη βραδιά, εύκολα και χωρίς να σε ταλαιπωρήσει η προετοιμασία της.

Προσκάλεσε καλεσμένους σου ακρετές μέρες πριν το ρεβεγιόν

Η εκ των προτέρων πρόσκληση στους καλεσμένους σου διασφαλίζει ότι τα άτομα τα οποία θέλεις να συμπληρώνουν το εορταστικό τραπέζι σου, θα είναι όντως διαθέσιμα εκείνη την ημέρα και σε γλιτώνει από το άγχος της τελευταίας στιγμής για το ποιος και αν θα έρθει.

Επίλεξε ένα θέμα για το ρεβεγιόν σου

Είτε πρόκειται για χρωματικό συνδυασμό, είτε για κάποιο εποχιακό φρούτο, ή ακόμα και ένα γιορτινό τραγούδι, η επιλογή ενός θέματος θα δημιουργήσει συνοχή σε ολόκληρο των σχεδιασμό του ρεβεγιόν σου. Για παράδειγμα, εάν αποφασίσεις να είναι το cranberry το κεντρικό θέμα του ρεβεγιόν, στόλισε τον χώρο σου με αιωρούμενα cranberries και συνόδευσε το φαγητό με κοκτέιλ αυτής της γεύσης.



Εκμεταλλεύσου ό,τι υπάρχει ήδη στο σπίτι σου

Προτού ξοδέψεις πολλά χρήματα σε διακοσμητικά και σερβίτσια, ρίξε μια ματιά σε αυτά που μπορεί να έχεις ήδη στο ντουλάπια του σπιτιού σου. Είτε πρόκειται για τα φανταχτερά πιάτα που σου πήραν δώρο την ημέρα του γάμου σου είτε για αρωματικά και εντυπωσιακά κεριά που έχεις αποθηκευμένα στα συρτάρια σου, μπορείς να διευκολύνεις τον εαυτό σου χρησιμοποιώντας ό,τι έχεις στη διάθεσή σου για τη διακόσμηση του εορταστικού τραπεζιού σου.

Μη σπαταλήσεις απεριόριστες ώρες στην κουζίνα

Ακόμα κι αν σου αρέσει πολύ να μαγειρεύεις, το να προσπαθήσεις να φτιάξεις μόνη σου τα πάντα για το ρεβεγιόν, είναι η απόλυτη συνταγή της... αποτυχίας! Φτιάξε μερικά φαγητά, αλλά κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη αγοράζοντας και έτοιμα. Το ίδιο ισχύει και για τα κοκτέιλ. Μια ωραία ιδέα είναι να τοποθετήσεις τα ποτά και τα αναψυκτικά σε ένα ωραία στολισμένο τραπέζι, επιτρέποντας στους καλεσμένους σου να φτιάξουν τα δικά τους κοκτέιλ.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις 5 ακόμη «μυστικά» που θα σε βοηθήσουν στην οργάνωση του εορταστικού ρεβεγιόν σου.