Το καθαριστικό hack στο TikTok που μπορεί να διώξει τη σκόνη ακόμη κι από το πληκτρολόγιο

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Το καθαριστικό hack στο TikTok που μπορεί να διώξει τη σκόνη ακόμη κι από το πληκτρολόγιο

Το slime δεν είναι μόνο για να παίζουν τα παιδιά σου. Δες πόσο εύκολα μπορεί ν΄ απομακρύνει οποιαδήποτε σκόνη ή βρωμιά από κάθε μικρή εσοχή και να γίνει ο βασιλιάς της καθαριότητας.

Είναι το παιχνίδι που ξετρελαίνει όλα τα μικρά παιδιά. Ίσως το έχεις ήδη στο σπίτι σου αλλά δεν ξέρεις πόσο χρήσιμο μπορεί να γίνει για τον καθαρισμό σημείων που δεν μπορεί να φτάσει το ξεσκονόπανό σου. Μιλώ για το καταπληκτικό slime που προκαλεί χαμό στις μικρές ηλικίες και χρυσοπληρώνουμε εμείς οι μαμάδες κάθε φορά που επισκεπτόμαστε καταστήματα παιχνιδιών, βιβλιοπωλεία ακόμη και περίπτερα.

Μπορεί να νιώθεις κάπως άβολα (ακόμη και αηδιαστικά, ναι ας το παραδεχτούμε φίλες μου) όταν πιάνεις στα χέρια σου αυτή την κολλώδη πλαστελίνη αλλά κοίτα να δεις που μπορεί να κάνει θαύματα την ιερή στιγμή που θέλεις να καθαρίσεις. Αυτή ή εύχρηστη λάσπη καθαρισμού είναι ιδανική για να απομακρύνει όλα τα ψίχουλα, τη βρωμιά και τη σκόνη από δυσπρόσιτα σημεία όπως μπορεί να είναι οι εγκοπές των πλήκτρων από τον πληκτρολόγιό σου, περιοχές που ούτε τα μαντηλάκια καθαρισμού δεν μπορούν να προσεγγίσουν (και να καθαρίσουν).

Μην αγοράσεις, φτιάξε slime και γίνε η βασίλισσα του DIY

Δεν είναι καινούριο (θα μου πεις) αλλά αυτό το hack τον τελευταίο καιρό έχει γίνει viral στο TikTok (θα σου πω και θα έχω και δίκιο). Κι αν τα παιδιά σου δεν θέλουν να μοιραστούν το slime τους μαζί σου, μη σκας, φτιάξτο μόνη σου και κάνε τον καθαρισμό μικροσημείων να περάσει σε ... άλλη διάσταση!

Πες αντίο στα ψίχουλα, τη βρωμιά και τη σκόνη, ακόμη και στις στενές γωνίες του αυτοκινήτου σου (εκεί που δεν χωράει ούτε το χέρι σου για να καθαρίσει) με αυτήν την ενήλικη εκδοχή του slime.

Πώς θα φτιάξεις DIY το απόλυτο Cleaning Slime

Ο χρήστης του TikTok @Blossom μοιράστηκε το μυστικό όπλο για τον καθαρισμό όλων αυτών των δυσπρόσιτων σημείων. Η δημιουργία καθαριστικού slime είναι εξίσου εύκολη με την παρασκευή slime για παιδιά, μόνο που δεν προσθέτουμε γκλίτερ.

Τι θα χρειαστείς:

λευκή κόλλα (ξυλόκολλα)

1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα

1-1/2 κουταλιές της σούπας διάλυμα υγρών φακών επαφής.

Αφρό ξυρίσματος

Νερό

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και το slime σου είναι έτοιμο. Αυτό το viral hack TikTok έχει προβληθεί περισσότερες από 1,2 εκατομμύρια φορές! Τσέκαρέ το:

Σε τι χρησιμεύει

Αυτή η λάσπη καθαρισμού είναι ιδανική για να καθαρίσεις όλα τα ψίχουλα ή τη σκόνη από τα σημεία του σπιτιού ή του αυτοκινήτου σου. Χρησιμοποίησε τo slime για να απομακρύνεις τη σκόνη από το τιμόνι, το ταμπλό, τις κλειδαριές, το καντράν, ακόμη και από τους αεραγωγούς στο αυτοκίνητό σου. Το slime αυτό αποτελεί την ιδανική λύση για να απομακρύνεις όλες τις βρωμιές που έχουν πέσει μέσα στις σχισμές του πληκτρολογίου σου, στις γωνίες από τα ράφια του ψυγείου ακόμη και από περιοχές στα ντουλάπια που δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση με τα πανάκια καθαρισμού..



Δοκίμασέ το!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ