Πώς θα διπλώσεις «έξυπνα» τα ρούχα στη βαλίτσα για να μη τσαλακωθούν

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πώς θα διπλώσεις «έξυπνα» τα ρούχα στη βαλίτσα για να μη τσαλακωθούν

Όλα τα μυστικά για τη βαλίτσα των πασχαλινών διακοπών.

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν μέχρι την Κυριακή του Πάσχα και αρκετές είναι αυτές που έχουν ήδη αναχωρήσει για τον προορισμό των πασχαλινών τους διακοπών.

Όσες μένουμε (για λίγο ακόμα) στην πρωτεύουσα, έχουμε ξεκινήσει την αναζήτηση των γιορτινών looks καθώς και των αποσκευών που θα μας συνοδεύσουν στις ολιγοήμερες αποδράσεις μας.

Φτιάχνουμε όλοι λάθος τα σπαγγέτι μπολονέζ σύμφωνα με σεφ - Ο σωστός τρόπος είναι πιο «αυθεντικός»

Πώς θα διπλώσεις τα ρούχα στη βαλίτσα για να μη τσαλακωθούν

Ένα από τα μεγαλύτερα άγχη που με διακατέχουν κάθε φορά που ταξιδεύω είναι το πακετάρισμα των ρούχων έτσι ώστε να πάρω μαζί μου όσο το δυνατόν περισσότερα items, φροντίζοντας παράλληλα να μη γίνουν χάλια μέσα στη βαλίτσα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ξεδιπλώνουμε ένα αγαπημένο ρούχο και διαπιστώνουμε πως είναι τσαλακωμένο, με το σίδερο να αποτελεί μονόδρομο. Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου όλα τα tips για να διπλώσεις τα μπλουζάκια, τα παντελόνια και τα φορέματά σου like a pro...και να αποφύγεις το σιδέρωμα.

Το πανέξυπνο hack για να φτιάξεις τα πιο νόστιμα, μελάτα αυγά με μια εκπληκτική μέθοδο στο air fryer

  • Η πλευρά στην οποία δεν βρίσκονται τα ροδάκια της βαλίτσας είναι εκεί που τοποθετούμε ρούχα όπως παντελόνια, τοπ και πιτζάμες σας. Τοποθέτησε τα παντελόνια στο κάτω μέρος της βαλίτσας.
  • Χρησιμοποίησε το υπόλοιπο μέρος αυτής της πλευράς για να τοποθετήσεις τις μπλούζες σου. Ιδανικά πρέπει να διπλωθούν σαν φάκελοι, αντί να τυλιχτούν σε ρολό.
  • Οι περισσότερες βαλίτσες διαθέτουν ένα μεσαίο τμήμα με δίχτυ στο οποίο μπορείς να τοποθετήσεις εσώρουχα και κάλτσες.
  • Τοποθέτησε όλα τα παπούτσια, τις τσάντες και τα κοσμήματα στην πλευρά της βαλίτσας όπου βρίσκονται τα ροδάκια. Αν διαθέτεις ειδικές σακούλες για παπούτσια, χρησιμοποίησέ τες για να παραμείνουν τα ρούχα σου καθαρά.
  • Πολλοί προτιμούν τη συσκευασία σε κενό αέρος, με ειδικές σακούλες που πιέζοντάς τις αφαιρείται ο αέρας και μειώνεται ο όγκος των ρούχων.

Πηγή κεντρικής: pexels.com