Δημιουργήστε με κουτάλια, πιρούνια και... κρεμάστρες!

Δημιουργήστε με κουτάλια, πιρούνια και... κρεμάστρες!

Όρια στη δημιουργικότητα δεν υπάρχουν!

Σίγουρα όλοι έχουμε βρεθεί με μεμονωμένα κουταλάκια, πιρουνάκια που δεν ταιριάζουν σε κανένα σερβίτσιο ή με μερικές παραπανίσιες συρμάτινες κρεμάστρες από το καθαριστήριο... Τι θα λέγατε αν δεν τα πετούσατε και τα χρησιμοποιούσατε για να δημιουργήσετε μικρά έργα τέχνης;

Μπορείτε να κατασκευάσετε αυτοσχέδια ραφάκια λυγίζοντάς τα με τανάλια ή ακόμη καλύτερα να το ζεστάνετε με ένα φλόγιστρο ή γκαζάκι εκεί που θέλετε να λυγίσει!

Μία άλλη ενδιαφέρουσα λύση είναι να το κάνετε κρίκο για την πετσέτα που θα ταιριάζει απόλυτα στο επίσημο τραπέζι και θα δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό. Μπορείτε να τα κάνετε φωτιστικό. 'η ακόμη και κρεμάστρα! Λαβή για να κρεμάτε ανάποδα τις κούπες στην κουζίνα. Βάσεις για κεράκια ρεσό, κολιέ, βραχιόλια ή γλαστράκια.

Όσο για τις κρεμάστρες, δείχνουν απόλυτα και μινιμαλιστικά στιλάτες στον τοίχο σας, ενώ φυσικά δεν χάνουν την χρηστικότητά τους!

Πάρτε ιδέες από την photo gallery και με λίγη ή πολλή όρεξη, επιδοθείτε σε δημιουργικό DIY που θα σας φτιάξει το κέφι και θα αλλάξει το χώρο σας!

Διαβάστε ακόμη:

Τραπέζι στο σπίτι; Οι βασικοί κανόνες Savoir Vivre

Βασικά λάθη που δεν πρέπει να κάνετε όταν μαγειρεύετε με τηγάνι!