Πώς να εκμεταλλευτείτε τα καλλυντικά σας στο έπακρο εν μέσω κρίσης

Πώς να εκμεταλλευτείτε τα καλλυντικά σας στο έπακρο εν μέσω κρίσης

Οικονομία και ομορφιά αξιοποιώντας κάθε προïόν

Τα καλλυντικά και το μακιγιάζ, είναι κάτι απαραίτητο για μία γυναίκα και δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ της. Έστω τα βασικά για να μπορεί να δείχνει περιποιημένη και να τονίζει τα χαρακτηριστικά της ή να φροντίζει το δέρμα της, που το έχει τόσο ανάγκη. Πώς, λοιπόν, μπορείτε με έξυπνο τρόπο να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για να μην ξοδέψετε παραπάνω χρήματα για όσο το δυνατόν περισσότερο;

-Χρησιμοποιείστε μια παλιά μάσκαρα, που θα έχετε καθαρίσει πολύ καλά το βουρτσάκι της, για να διαχωρίζετε τις βλεφαρίδες, αν αυτές κολλάνε μεταξύ τους.
-Αντί για κρέμα ματιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φέτα από πατάτα ή αγγούρι και να καλύψετε τα κουρασμένε μάτια σας. Μετά από 15 λεπτά θα έχει φύγει οποιαδήποτε μορφή κούρασης, αλλά και οι μαύροι κύκλοι.
-Αναμείξτε το κραγιόν με λίγο βαζελίνη. Θα λάμπει και θα διαρκεί σαν ακριβό lip gloss.
-Για να μπορείτε να αναδείξετε τα χείλη σας, χρησιμοποιήστε λίγη χρυσή σκιά, στο κάτω χείλος. Θα προσθέσει λίγο περισσότερο όγκο, που πιθανά να έχετε ανάγκη.
-Αν θέλετε να καταπολεμήσετε τη λιπαρότητα στο δέρμα σας, τότε πάρτε λίγη βρώμη και προσθέστε χυμό λεμονιού με λίγο γάλα. Ανακατέψετε καλά και απλώστε για 15 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με νερό.
-Τέλος για την απολέπιση του σώματος χρησιμοποιήστε αμυγδαλέλαιο με λίγη ζάχαρη. Απλώστε και κάντε μασάζ στα σημεία, τα οποία, έχετε ξήρανση του δέρματος.

Με τις παραπάνω συμβουλές μπορείτε να αντιμετωπίσετε την κρίση, οικονομικά και μάλιστα, με πολύ καλά αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη:

Φτιάξε κι εσύ πλεξίδα ψαροκόκαλο. Μπορείς! (οδηγίες και βίντεο)

Τα «πρέπει» και τα «μη» ενός αρώματος!

Τα χρυσά tips για να διατηρούνται τα πλεκτά σας σαν καινούρια!