Φτιάξτε μόνες σας γαλλικό κότσο και εντυπωσιάστε κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας!

Φτιάξτε μόνες σας γαλλικό κότσο και εντυπωσιάστε κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας!

Τέσσερις κινήσεις είναι υπεραρκετές για ένα τέλειο αποτέλεσμα στο κεφάλι σας! 

Είναι που το καλοκαίρι λυπάσαι τα λεφτά σου- αν τα έχεις- να πας κομμωτήριο και το μαλλί από τη ζέστη να γίνει εβδομάδας μόλις σε μια ώρα.

Είναι εκείνο το ξαφνικό τηλεφώνημα που σε παίρνουν και σου λένε: "Σε 20 λεπτά να είστε εδώ γιατί μας άρεσε το βιογραφικό σας και θέλουμε να σας προσφέρουμε δουλειά".

Είναι που οι άνδρες μπορεί να ξεχάσουν ότι το βράδυ έχουν ένα επαγγελματικό ραντεβού και ξαφνικά σου ζητούν να τους συνοδεύσεις σε ένα δείπνο που είναι σε μια ώρα. Η ατάκα: "Ξέρεις αγάπη μου, στις 7.00 που να βρω κομμωτήριο"; Δεν έχει να πει τίποτα σε εσάς, ούτε στον σύντροφο ή σύζυγο.

Πρέπει οι γυναίκες να είμαστε ετοιμοπόλεμες με τις λύσεις στο τσεπάκι μας!

Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα απίστευτα chic γαλλικό κότσο που μπορείτε να τον φτιάξετε μόνες σας με κυριολεκτικά 4 κινήσεις. Τσιμπιδάκια και λακ έχουν τον πρώτο λόγο και ξεκινάμε.

1. Χτενίζουμε όλα τα μαλλιά προς μια κατεύθυνση και τα σταθεροποιούμε, χαμηλά στο λαιμό, με δυο τσιμπιδάκια και πολύ λακ.

2. Μαζεύεται τα μαλλιά σας αλογοουρά αλλά στο τέλος την στριφογυρίζεται σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που επιλέξατε να χτενίσετε τα μαλλιά σας.

3. Σταθεροποιείτε τον κότσο με τσιμπιδάκια, τα οποία τοποθετείτε περίτεχνα από έξω προς το πλάι, ώστε να μην είναι ορατά μέσα από τον κώνο που έχει δημιουργηθεί.

4. Όσα τσουλουφάκια είναι ατίθασα προσπαθήστε να τα βάλετε μέσα στον κώνο πιάνοντάς στα με τσιμπιδάκια. Στο τέλος θα βάλετε λακ και είστε έτοιμες να εντυπωσιάσετε με την εμφάνισή σας.

Διαβάστε επίσης:

Τρία λεπτά είναι αρκετά για να έχουμε λαμπερά μαλλιά

H Amanda Bynes φοράει περούκα! Της έχουν καεί τα μαλλιά; (φωτό)