Πώς να διορθώσετε το παλιό σας βερνίκι νυχιών!

Πώς να διορθώσετε το παλιό σας βερνίκι νυχιών!

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα βερνίκια νυχιών δε λήγουν. Επιπλέον, είναι το πλέον απίθανο και αφιλόξενο περιβάλλον για να αναπτυχθούν μικροοργανισμοί. Το μόνο πρόβλημα είναι πως τα υγρά στοιχεία του λόγω των ενώσεων τείνουν να εξατμίζονται. Αν όμως τα αποθηκεύσετε στο σωστό περιβάλλον και τους φερθείτε με τον κατάλληλο τρόπο, θα τα διατηρήσετε για πολύ καιρό.

Το πηγμένο μανό μπορεί να σωθεί με λίγη δουλίτσα, το στερεοποιημένο όμως δεν τη γλιτώνει. Επίσης, αν βάψετε τα νύχια σας με παλιό μανό και διαπιστώσετε ότι φουσκαλιάζει ή ξεφλουδίζει μέσα σε 24 ώρες τότε καλύτερα να το πετάξετε.

Όλες ξέρουμε το κόλπο με το ασετόν στο πηγμένο μπουκάλι. Το αραιώνει μεν για λίγο, όμως στην πραγματικότητα το καταστρέφει. Προτιμήστε τα ειδικά διαλυτικά μανό στα σαλόνια ομορφιάς ή σε μεγάλα καταστήματα. Μπορούν με λίγες σταγόνες να σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα. Μια καλή λύση αν το αραιώνετε με ασετόν είναι να βάλετε λιγο και πριν τη στρώση του επιθυμητού χρώματος να έχετε περάσει τα νύχια σας με μία στώση παρεμφερές, πιο ανοιχτό χρώμα ή με λευκή βάση.

Τέλος, μην πετάτε ποτέ τα άδεια μποκαλάκια από τα βερνίκια σας. Κρατήστε τα για να αποθηκεύσετε σκιές ή glitter, αφού τα καθαρίσετε ρίχνοντας μέσα ασετόν.

Διαβάστε ακόμη:

Alexa Chung: Αυτά είναι τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς

Κάντε αποτρίχωση στο σπίτι φτιάχνοντας το δικό σας κερί!