Πώς μπορούμε να ομορφύνουμε τη ζωή μας παίζοντας με το χρώμα;

Πώς μπορούμε να ομορφύνουμε τη ζωή μας παίζοντας με το χρώμα;

Tips and tricks που θα μας γεμίσουν θετική ενέργεια!

Έχουμε ξαναμιλήσει για το χρώμα, την συμβολική σημασία του, τα χαρακτηριστικά του και τον ενεργειακό δυναμισμό του. Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για την εφαρμογή και την επίδραση του, επάνω μας.

Κόλπα και tricks για να νιώσετε καλύτερα ανάλογα με το τι θέλετε να πετύχετε.

1. Εστίαση - Προσοχή: Αν έχετε πρόβλημα με την εστίαση σε ένα πρόβλημα στη δουλειά, αν το μυαλό σας τρέχει αλλού, αν δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε στο διάβασμα, τότε το χρώμα σας είναι το κίτρινο. Δοκιμάστε να φορέσετε κάτι κίτρινο, ή διαλέξτε ένα κίτρινο γραφείο, κίτρινες κουρτίνες ή ακόμα δοκιμάστε να βάψετε ένα τοίχο σε κίτρινο χρώμα. Θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στο πρόβλημα, να βρείτε τη λύση ή να τελειώσετε γρηγορότερα με το διάβασμα.

2. Sexy: Οκ, αυτό το γνωρίζετε όλες νομίζω, όταν φοράτε κόκκινα αμέσως γίνεστε πιο ελκυστική οπτικά. Το κόκκινο είναι ένα έντονο χρώμα και τραβά την προσοχή. Αν θέλετε λοιπόν να ξεχωρίσετε, το κόκκινο είναι το χρώμα σας. Δοκιμάστε ένα κόκκινο κραγιόν, κόκκινα παπούτσια, τσάντα ή φόρεμα και ξεχωρίστε από το πλήθος. Ειδικά για τους ηθοποιούς και τους καλλιτέχνες, με το κόκκινο χρώμα μπορεί να κερδίσετε τον ανταγωνισμό.

3. Δημιουργία: Εάν εργάζεστε σε ένα έργο που απαιτεί πνευματική εργασία, το μοβ είναι το χρώμα που θα σας βοηθήσει. Χρησιμοποιήστε το εάν εργάζεστε σε διαφημιστική εταιρία, θέλετε νέες ιδέες για ένα project, αν είστε συγγραφέας.

4. Ανάκτηση δύναμης: Εάν χωρίσατε, έχετε κατάθλιψη, θρηνείτε μια απώλεια τότε το χρώμα σας είναι το λευκό. Το λευκό είναι το χρώμα που σχετίζεται με την ενέργεια του μετάλλου που είναι το κλειδί για την ανάκτηση των δυνάμεων μας. Η ενέργειας του μετάλλου στο feng shui βοηθά στην ανάκτηση, και στο να δημιουργήσει υγιή όρια.

5. Υγεία: Αν ξεκινάτε γυμναστήριο ή διατροφή ή είστε στην ανάρρωση από κάποια ασθένεια, το πορτοκαλί μπορεί να σας δώσει το κέφι και την ώθηση που χρειάζεστε για το νέο αυτό βήμα. Είναι ένα χαρούμενο χρώμα, ζεστό που περιέχει μέσα του το κίτρινο της γης και το καθιστά σημαντικό γιατί γειώνει και σας κρατά προσηλωμένους στο νέο στόχο.

6. Επιτυχία: Έχετε μια συνέντευξη για δουλειά; Μια σημαντική συνάντηση; Φορέστε χρυσό και κάνετε μια πολύ διεισδυτική εντύπωση.

7. Δίαιτα: Χρησιμοποιήστε το μπλε ως εργαλείο για τη διατροφή. Αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, χρησιμοποιήστε το μπλε σε πιάτα, σε ένα μπλε τραπεζομάντιλο. Το να φορέσετε μπλε δεν είναι τόσο αποτελεσματικό γιατί εδώ το σημαντικό είναι να βλέπουμε το χρώμα και όχι να νιώθουμε την ενέργεια του.

Διαβάστε ακόμη:

Ο ευκολότερος, φυσικός τρόπος να κάνετε το ψυγείο σας να λάμπει!

Πώς να φτιάξετε πρωτότυπα παγάκια από λεμόνι και χρώμα ζαχαροπλαστικής