Διαστημική επίθεση στο σαλόνι

Διαστημική επίθεση στο σαλόνι

Επιβιβαστείτε πάνω σε έναν space invader και ετοιμαστείτε για μάχη.

Κατά καιρούς, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια των παιδικών μας χρόνων έχουν αποτελέσει έμπνευση για διάφορες δημιουργίες σχετικές με το interior design, είτε αυτές είναι ταπετσαρίες για τοίχους, είτε φωτιστικά, είτε έπιπλα.

Στην τελευταία κατηγορία έρχεται να ενταχθεί μια νέα σειρά πολυθρόνων που όχι μόνο εμπνεύστηκαν από το διάσημο ηλεκτρονικό παιχνίδι Space Invaders, αλλά το έφεραν στη ζωή, αυτούσιο και σε τρισδιάστατη μορφή.

Η κολεκτίβα design Dorothy, σκέφτηκε πως ο χώρος του σπιτιού μας έχει ανάγκη από λίγο περισσότερο χρώμα, χιούμορ και παιδικές αναμνήσεις, και δημιούργησε την Space Invader Chair, μια πολυθρόνα που έχει την ακριβή μορφή των μικρών εξωγήινων σκαφών που είχαν τεράστια επιτυχία στα 80s, και η οποία διατίθεται σε μια ποικιλία έντονων neon χρωμάτων, αρκετά κοντά στη λογική της pop art κουλτούρας.

Κατάλληλη τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες που αρνούνται να μεγαλώσουν, η Space Invader Chair είναι σίγουρο πως θα πάει το καθιστικό σας σε άλλη διάσταση, κάτι που πολλοί από εμάς ευχόμαστε να γινόταν πιο συχνά μέσα στη συνηθισμένη καθημερινότητά μας. Μάθετε περισσότερα για την διαστημική πολυθρόνα, εδώ: wearedorothy.com