Ένα μεταμοντέρνο «φανάρι»

Ένα μεταμοντέρνο «φανάρι»

Μπορεί όταν ακούτε τη λέξη «φανάρι» να σκέφτεστε αυτά τα παλιά, μπρούτζινα, που είχε η γιαγιά σας στο χωριό, το σύγχρονο design όμως έχει άλλη άποψη πάνω στο θέμα.

Αν ψάχνετε για κάτι που θα δημιουργεί ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στον χώρο σας ή μια πηγή απαλού φωτός που θα μπορείτε να την τοποθετείτε στο κομοδίνο, στο πάτωμα ή ακόμα και στην αυλή, μάλλον το OXO Luau είναι αυτό που αναζητάτε.

Πρόκειται για ένα φορητό, ασύρματο φανάρι με τεχνολογία LED που παραμένει αναμμένο έως και 10 συνεχόμενες ώρες, είναι δροσερό στο άγγιγμα, δεν χρησιμοποιεί λαμπτήρες και παρέχει ένα ζεστό, χαλαρωτικό φως.

Το απαλό φως που εκπέμπει το Luau σας επιτρέπει να ελέγχετε τη φωτεινότητα, με μια απλή περιστροφή της βάσης του, ενώ η λάμπα ανάβει αυτόματα όταν αποσπάται από τη βάση φόρτισής της ή κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος. Μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε το χρειάζεστε, για να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό χαλαρωτικό περιβάλλον και, καθώς δεν χρησιμοποιεί λαμπτήρες, μπορείτε να απολαύσετε τις χρήσεις του για πολλά χρόνια.

Αν σκεφτείτε πως το κύριο στοιχείο που δημιουργεί τον παλμό ενός χώρου είναι ο φωτισμός και πως αυτός χρησιμοποιείται, το εν λόγο «φανάρι» πληροί όλες τις προϋποθέσεις, ενώ αποτελεί και ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό στοιχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και ως το κεντρικό αντικείμενο σε ένα τραπέζι. Ο ειδικός σχεδιασμός του λειτουργεί τόσο σε καθημερινή βάση όσο και σε ξεχωριστές περιπτώσεις, και το γεγονός πως δεν χρειάζεται καλώδια σας βγάζει από έναν σημαντικό μπελά.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ.