Οι 3 τάσεις διακόσμησης που πρέπει να ξεχάσεις για τους επόμενους μήνες

Ερμιόνη Σαρρή
Οι 3 τάσεις διακόσμησης που πρέπει να ξεχάσεις για τους επόμενους μήνες

Αν θες το σπίτι σου να είναι in fashion, μάθε τι πρέπει να αλλάξεις στην διακόσμησή σου

Μέσα στην μουντάδα του χειμώνα, θες να κάνεις κάτι το διαφορετικό μέσα στο σπίτι σου μιας και περνάς πλέον αρκετές ώρες της ημέρας εκεί. Αφού οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, προτιμάς να ανάβεις το τζάκι, να φωνάζεις φίλους για κρασάκι και επιτραπέζια και έτσι να ξοδεύεις τον ελεύθερο χρόνο σου εντός της οικίας.

Μερικές αλλαγές στην διακόσμηση του σπιτιού είναι απαραίτητες και για την ψυχολογία σου χωρίς όμως να επηρεάσουν και στο μέγιστο βαθμό τα οικονομικά σου. Ένα υποτυπώδες budget είναι αρκετό ώστε να βάλεις νέες πινελιές στο σαλόνι σου.

Σήμερα, θα σου αναφέρουμε τις τρεις τάσεις διακόσμησης που «συνταξιοδοτούνται». Με λίγα λόγια, αυτά είναι τα trends που γνωρίζουν πτώση για το 2018 και οι διακοσμητές καλούνται να αγνοήσουν για τους επόμενους μήνες.

«Minimal decoration» αντίο

Όσο και αν αγαπάς τις minimal πινελιές μέσα στους χώρους του σπιτιού σου, οι τάσεις της διακόσμησης εκτείνονται σε πιο περίπλοκα μοτίβα και υποστηρίζουν την «πολυπλοκότητα» σε μοτίβα, χρώματα και υφάσματα. Όσο να ναι κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

Millennial Pink

Η συγκεκριμένη απόχρωση του ροζ μπορεί να απογειώθηκε την προηγούμενη χρονιά αλλά πλέον ο χώρος του deco της ανοίγει την πόρτα της εξόδου.

Διακόσμηση με ορειχαλκό (Brass decor)

Αντικείμενα όπως βάζα, κηροπήγια και βαριά φωτιστικά δεν είναι πλέον της μόδας. Ιδιαίτερα τα διακοσμητικά σε τραπέζια και βιβλιοθήκες.