Jungle Bedroom: Μεταμόρφωσε την κρεβατοκάμαρά σου στην πιο stylish ζούγκλα

Ερμιόνη Σαρρή
Jungle Bedroom: Μεταμόρφωσε την κρεβατοκάμαρά σου στην πιο stylish ζούγκλα

Τα tropical vibes εισχωρούν στην κρεβατοκάμαρά σου!

Καλοκαιριάζει και αυτό δεν είναι ψέμα. Και μιας και το κρύο φεύγει από τις ζωές μας έχουμε πάρει απόφαση να σηκώσουμε τα χαλιά και να αλλάξουμε τη διακόσμηση του σπιτιού μας. Για κάποιο λόγο πάντα τέτοια εποχή θέλουμε να γεμίζουμε το σπίτι με φυτά, με χρώματα και να αφήνουμε το ραδιόφωνο να παίζει διάφορες μελωδίες που θυμίζουν Κούβα και.. Μεξικό. Ζητάμε τις πιο boho τάσεις για την ζωή μας και ονειρευόμαστε να περπατάμε κάπου ξυπόλυτες φορώντας κιμονό.

Ξυπόλυτη θα θες να περπατάς και μέσα σε αυτήν την κρεβατοκάμαρα (ίσως και με τουρμπάνι στο κεφάλι) καθώς θα δέχεσαι διαρκώς tropical και jungle vibes. Το πράσινο χρώμα και το ξύλο σαν υλικό θα πρέπει να κυριαρχούν. Το νου σου!

Οι πιο τολμηρές (θα πρέπει να είσαι) μπορούν να δημιουργήσουν το όλο κλίμα ζούγκλας με μία ωραία ταπετσαρία. Ένα κομοδίνο από κορμό ξύλου θεωρείται επίσης απαιραίτητο και αρκετά στιλάτο έπιπλο. Επίσης, μπορείς να βρεις στην αγορά διάφορα πλαστικά φυτά τα οποία και θα τοποθετήσεις μέσα σε μπαμπού θήκες για γλάστρες. Ή και σε τσουβάλια.

Αν πάλι θες ήπια vibes, επένδυσε σε μερικά tropical μαξιλάρια ή μαξιλαροθήκες, κάποια διακοσμητικά τύπου ανανάδες πήλινοι και κορνίζες με εικόνες από ζούγκλα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές jungle προτάσεις για να τις μετακινήσεις από την οθόνη σου στην κρεβατοκάμαρά σου.

Διάβασε και αυτό:

6 κινήσεις ματ για να μην είναι ποτέ ακατάστατο το σπίτι σου