FlexibleLove: Το πιο βολικό κάθισμα του κόσμου

FlexibleLove: Το πιο βολικό κάθισμα του κόσμου

Όχι τόσο από ανατομική άποψη, όσο για τον βολικό του χαρακτήρα.

Το χωροταξικό πρόβλημα που δημιουργείται όταν έχετε καλεσμένο κόσμο στο σπίτι συγκαταλέγεται μέσα στους βασικούς νόμους της γκαντεμοδυναμικής του Μέρφι. Όπερ μεθερμηνευόμενο, ποτέ δεν θα υπάρχουν αρκετές θέσεις για όλους τους καλεσμένους ή, ακόμα κι αν υπάρχουν, κάποιος θα έρθει τελευταία στιγμή ή κάποιος θα φέρει ένα επιπλέον άτομο και τα καθίσματα δεν θα φτάνουν.

Φανταστείτε τώρα, να είχατε ένα κάθισμα το οποίο θα προσαρμοζόταν ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας και θα μπορούσε να «φιλοξενήσει» από ένα μέχρι και δεκαέξι άτομα πάνω του, με ένα απλό τράβηγμα. Το φανταστήκατε; Ωραία, τώρα σταματήστε γιατί δεν υπάρχει λόγος για άλλη φαντασία μιας και το συγκεκριμένο κάθισμα είναι πραγματικότητα και ονομάζεται FlexibleLove.

Το FlexibleLove είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο χαρτί και ανακυκλωμένα πριονίδια ξύλου και μπορεί να αλλάξει μορφή και μέγεθος με μερικά τραβήγματα. Έτσι, μπορεί να κάτσει πάνω του ένας μόνο άνθρωπος ή ακόμα και δεκαέξι. Ο τρόπος κατασκευής, με εσωτερική πλέξη στο στυλ του ακορντεόν, του επιτρέπει να αντέχει μεγάλο βάρος, αρκεί βέβαια να μην αρχίσετε να χοροπηδάτε πάνω του. Και, φυσικά, τοποθετήστε το όπου θέλετε αρκεί να μην υπάρχει εστία φωτιάς κοντά.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το FlexiLove στο επίσημο site του.