Κόλλησε το για να μην ξεχαστείς

Κόλλησε το για να μην ξεχαστείς

Design και διακόσμηση στην υπηρεσία της αδύναμης μνήμης.

Πόσες φορές δεν έχετε φύγει από το σπίτι και στη πορεία θυμάστε πως έχετε ξεχάσει κάτι σημαντικό, όπως, ας πούμε, το κινητό σας τηλέφωνο; Αν το θυμηθείτε στην είσοδο της πολυκατοικίας έχει καλώς, θα κάνετε έναν κόπο να ανεβείτε ξανά στο σπίτι για να το πάρετε και όλα καλά. Αν όμως το θυμηθείτε αργότερα, θα κοπανάτε το κεφάλι σας στον τοίχο.

Η HU2 βρήκε έναν τρόπο για να υπενθυμίζει στους ξεχασιάρηδες τα απολύτως βασικά πράγματα που πρέπει να πάρουν μαζί τους πριν φύγουν από το σπίτι. Ο τρόπος αυτός συνδυάζει interior design, σύγχρονη αισθητική και μοντέρνο στυλ, που όχι μόνο θα σας υπενθυμίζει τι δεν πρέπει να ξεχάσετε, αλλά θα ομορφαίνει και το σπίτι σας.

Πρόκειται για ένα αυτοκόλλητο τοίχου με δημιουργικά και έξυπνα σχέδια, που απεικονίζουν τα βασικά πράγματα που πρέπει να έχετε πάνω σας πριν βγείτε από τη πόρτα, όπως κλειδιά, κινητό, iPod, τσιγάρα κλπ.

Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από βινύλιο υψηλής ποιότητας και μπορούν να κολληθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια, αν και η ιδανική επιλογή ίσως είναι η εξώπορτα του σπιτιού.

Έχουν την, προφανή, ονομασία «Before Leaving» και μπορείτε να τα αγοράσετε από το oladeco.com.