Δώρα για κάθε γούστο και περίσταση από το Oladeco.com

Δώρα για κάθε γούστο και περίσταση από το Oladeco.com

Η Oladeco συνεχίζει να χτίζει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και ακολουθεί τις πρόσφατες τάσεις στην διακόσμηση.

Σε μια περίοδο οπού η ομοιομορφία βασιλεύει η oladeco διαφοροποιείται και πάλι, προσφέροντας μια νέα κατηγορία, τα εξατομικευμένα αντικείμενα διαθέσιμα μόνο online στο www. oladeco.com .Νέοι σχεδιαστές από την Γαλλία και Ελλάδα προσφέρουν τις δημιουργίες τους στον τομέα αυτό στο oladeco.com.

Γιατί να επιλέξω εξατομικευμένα αντικείμενα;
Γιατί με μόνο μια λέξη, ένα όνομα, μια επιλεγμένη φωτογραφία, κάθε αξεσουάρ γίνεται μοναδικό, αποκλειστικό και στέλνει ένα μήνυμα στο πρόσωπο στο οποίο το προσφέρετε.

Για ποιον;
Απευθύνεται σε όλους που εκτιμούμε, που αγαπάμε!

Πως λειτουργεί;
Σερφάρετε στην κατηγορία εξατομικευμένα δώρα (Personalized gifts) στο site www.oladeco.com, επιλέξτε το αντικείμενο σας, πληκτρολογήστε μία λέξη, ένα όνομα, το χρώμα ή στείλετε μας μια φωτογραφία της επιλογής σας και βεβαιώστε την παραγγελία σας. Θα λάβετε εντός 15 ημερών στο σπίτι σας το εξατομικευμένο δώρο σας.

Η Oladeco αναπτύσσεται και προσφέρει ένα εντυπωσιακό και πρωτότυπο δώρο για να γιορτάσουμε ΑΛΛΙΩΣ τις μοναδικές και αξέχαστες στιγμές της ζωής: : βαφτίσια, γάμους, γενέθλια, δώρο γέννησης, ευχαρίστησης.... !

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε απευθείας με την oladeco στο: 2108959784