Φωτεινές φούσκες κατά του στρες και υπέρ του design

Φωτεινές φούσκες κατά του στρες και υπέρ του design

Είναι στρογγυλές αλλά αλλάζουν σχήμα με ένα μόνο ζούληγμα, βοηθάνε στην αντιμετώπιση του στρες και, ταυτόχρονα, φωτίζουν γλυκά τον χώρο. Όλα αυτά στη συσκευασία ενός ιδιαίτερου φωτιστικού.

Αν είστε από αυτούς τους ανθρώπους που προτιμούν να έχουν πολλές μικρές πηγές φωτός στο σπίτι τους παρά μία κεντρική στο ταβάνι, και λατρεύουν τα ιδιαίτερα φωτιστικά, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τις d°light Bubbles.

Αυτά τα κρεμαστά λαμπιόνια της σχεδιαστικής φίρμας Diana Lin Design πρόκειται να αγαπηθούν από πολύ κόσμο μιας και οι χρήσεις τους είναι πολλαπλές και προσφέρουν πολλά περισσότερα από απλό φωτισμό στον χρήστη.

Οι d°light Bubbles είναι κατασκευασμένες από σιλικόνη πάχους 4mm, μέσα στην οποία βρίσκεται μια λάμπα LED. Η σιλικόνη κρατά δροσερή την κάθε λάμπα ώστε να μπορείτε να την πιάνετε και, με μερικά ζουλήγματα, αφενός να της δίνετε ότι σχήμα θέλετε για να προσαρμόζεται στον χώρο σας, αφετέρου να αποβάλετε το στρες της καθημερινότητας, παίζοντας μαζί της, ζουλώντας την και βγάζοντας προς τα έξω την δημιουργική σας πλευρά. Και, φυσικά, αυτές οι φωτεινές φούσκες θα δώσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε όποιον χώρο του σπιτιού σας επιλέξετε να τις βάλετε.

Μάθετε περισσότερα εδώ.