Βρέχει κομμάτια Lego

Βρέχει κομμάτια Lego

Μια παιχνιδιάρικη πρόταση για το σπίτι που θα σας ξανακάνει παιδί.

Το κατάστημα για ήδη σπιτιού STORE στο Λονδίνο, σε αποκλειστική συνεργασία με την γνωστή εταιρία παιχνιδιών Lego, δημιούργησαν μία σειρά, ας πούμε, επίπλων, που δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχετε δει μέχρι τώρα. Και αυτό γιατί πρόκειται για τεράστια κομμάτια Lego.

Σίγουρα όλες θυμάστε τα μικρά πολύχρωμα τουβλάκια που είχατε μικρές για να φτιάχνετε ότι σας κατέβαινε στο κεφάλι ή τα έχουν τώρα τα παιδιά σας και τα σκορπάνε σε όλες τις γωνιές του σπιτιού. Σκεφτείτε τώρα αυτά τα τουβλάκια σε πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις, με ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό –μέχρι και που κουμπώνουν μεταξύ τους- να χρησιμεύουν μέσα στο σπίτι ως αποθηκευτικοί χώροι, αντί για τα κλασικά άχαρα κουτιά, και να μπορείτε να «παίξετε» μαζί τους, διαμορφώνοντάς τα ανάλογα με τις ανάγκες σας, είτε δηλαδή τοποθετώντας τα μόνα τους όπου θέλετε, είτε ενώνοντάς τα σε ένα τεράστιο Lego.

Και αν νομίζετε πως ταιριάζουν μόνο σε ένα παιδικό δωμάτιο, θα ξαφνιαστείτε με την pop και funky διάσταση που μπορούν να δώσουν στα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού. Διατίθενται σε πολλά χρώματα και προς το παρόν αποστέλλονται μόνο σε περιοχές της Αγγλίας, εξαιτίας του μεγάλου μεγέθους τους. Εν αναμονή της δυνατότητας παραγγελίας στην Ελλάδα, αρχίστε να σκέφτεστε που θα δείχνουν καλύτερα στο καθιστικό σας και -γιατί όχι- τι παιχνίδια θα μπορείτε να κάνετε με αυτά.

www.aplaceforeverything.co.uk