Το Oladeco.com φέρνει την Άνοιξη

Το Oladeco.com φέρνει την Άνοιξη

Ποιος χρειάζεται κούκους όταν μπορεί να βάλει την Άνοιξη στο σπίτι του με τον πιο στιλάτο και οικονομικό τρόπο;

Ναι, η θερμοκρασία κινείται ακόμα σε χαμηλά επίπεδα. Ναι, ο καιρός παίζει με τα νεύρα μας και μέσα σε μία μέρα μπορούν να περάσουν όλες οι εποχές του χρόνου από μπροστά μας με αποτέλεσμα να ντυνόμαστε σαν καρναβάλια για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες. Ναι, ο Μάρτιος έχει μπει για τα καλά αλλά ακόμα Άνοιξη δεν έχουμε καταλάβει.

Θα το βάλετε όμως έτσι εύκολα κάτω; Εμείς πάντως όχι, καθώς αποφασίσαμε να παλέψουμε με νύχια και με δόντια για να φέρουμε την Άνοιξη, έστω και με το ζόρι, μια ώρα αρχύτερα. Και σίγουρα θα τα καταφέρουμε, καθώς έχουμε για σύμμαχο το Oladeco.com και την υπέροχη, γεμάτη χρώματα και ανάλαφρη αισθητική, νέα του συλλογή για την Άνοιξη του 2012.

«Ανθισμένα» μαξιλάρια, σεντόνια και λευκά είδη γεμάτα φλοράλ prints διαφόρων σχεδίων, φωτιστικά που ξεπετούν λουλούδια και κλαδιά, βάζα pop αισθητικής, ρουστίκ γλάστρες κατευθείαν από το περβάζι μιας ρομαντικής αγροικίας και χαριτωμένα αξεσουάρ που προσθέτουν καλόγουστες πινελιές σε κάθε σημείο του σπιτιού, είναι μερικά από τα προϊόντα που διαθέτει ο νέος κατάλογος του Oladeco.com, ο οποίος υπόσχεται να φέρει την Άνοιξη στο σπίτι μας, ακόμα κι αν έξω δεν σταματά να βρέχει.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά όλα τα προϊόντα διατίθενται σε νέες, μειωμένες τιμές, για να μπορέσουν να τα αποκτήσουν όλοι και να αλλάξουν το κλίμα του σπιτιού τους χωρίς να μπει ο χειμώνας στην τσέπη τους.

Αν λοιπόν θέλετε να έρθετε στο «στρατόπεδό» μας και να φέρουμε όλοι μαζί την Άνοιξη και τις μυρωδιές της λίγο πιο κοντά, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη σελίδα του Oladeco.com, να ξεφυλλίσετε τον νέο του κατάλογο και να κάνετε δικά σας όλα όσα κάνουν τη καρδιά σας να «ανθίζει».