Με τα χρώματα του Portobello

Με τα χρώματα του Portobello

Δώστε vintage ύφος στο χώρο σας

H ανερχόμενη Ισπανική εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών Portobello Street, που ξεκίνησε από το χώρο της διακόσμησης και συγκεκριμένα από την ανακαίνιση και αναδημιουργία vintage επίπλων και αντικειμένων.


Το brand λοιπόν παίρνει υπερσύγχρονες συσκευές τις οποίες ντύνει με ξύλινες κατασκευές, και τους δίνει την εμφάνιση παλιών vintage style επίπλων. Από μικροσκοπικά ψυγεία και κουζίνες μέχρι διπλά εντοιχισμένα συστήματα, πλυντήρια πιάτων ακόμη και μηχανές espresso. Υπάρχουν πολλές επιλογές στα χρώματα και στα υλικά. Οι συσκευές κυκλοφορούν σε 14 αποχρώσεις, 5 στυλ, 11 παλαιωμένα μοτίβα και 6 μεταλλικές κατασκευές.


Τα ψυγεία αυτά θυμίζουν λίγο το παιχνιδιάρικο ύφος των Smeg αν και περισσότερο μοιάζουν στην τιμή. Αρκετά παρεμφερή με τα υπέροχα ψυγεία Meneghini , σε σχετικά χαμηλότερες όμως τιμές. Που κυμαίνονται; Μεταξύ 2257€ - 8529€. Δεν είναι ό, τι πιο οικονομικά, όμως αν υπάρχει η δυνατότητα είναι μια ξεχωριστή επιλογή για το χώρο σας. Φυσικά για τους τυχερούς που πιάνουν τα χέρια τους, η ιδέα αξίζει χρυσάφι. Τολμήστε το!