Εντυπωσιακός LED φωτισμός από bamboo!

Εντυπωσιακός LED φωτισμός από bamboo!

Υποκλινόμεθα απλά!

O Jeff Dah-Yue Shi δημιούργησε μοναδικά φωτιστικά και installations, ενσωματώνοντας φωτισμούς LED σε τοίχους, ταβάνια και πατώματα. Ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων και η εταιρεία του Dragonfly, κέρδισαν το χρυσό βραβείο σχεδίου της Taiwan.

O Jeff Dah-Yue Shi εξερεύνησε τις δυνατότητες του bamboo στη διακόσμηση και το φωτισμό καταφέρνοντας να μας εκπλήξει. Κάθε σχέδιο και εγκατάσταση έχει στη βάση του ένα LED που καλύπτεται από ειδικό γυαλί με πρόσοψη σχεδιασμένη από ίνες bamboo στην πιο λεπτή εκδοχή τους. Το φως διαχέεται στις ίνες και συνεχίζει να υπάρχει στο χώρο μέσα από λάμψεις που μένουν υπό την επιφάνεια του bamboo, ακόμη και όταν τα φώτα σβήνουν.

Χάρη στο σχεδιασμό και τα τρία επίπεδα έντασης του φωτός, δημιουργείται μία οπτική οφθαλμαπάτη που δίνει την αίσθηση του τρισδιάστατου. Το project, μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί στην αρχιτεκτονική και να φανεί χρήσιμο χάρη στις τεχνικές εξοικονόμισης ενέργειας. Είναι ιδανικό τόσο για εσωτερικούς χώρους, όσο και για νυχτερινά μαγαζιά, ακόμη και γραφεία.