To μαξιλάρι του φεγγαρόφωτος

To μαξιλάρι του φεγγαρόφωτος

Ένα μαξιλάρι που θα βάλει φως στα βράδια σας.

Αν έχουν υπάρξει στιγμές όπου πιάνετε τον εαυτό σας μόνο του, βράδυ, στον καναπέ, να χαζεύετε τηλεόραση γιατί δεν είχατε διάθεση να βγείτε έξω, ταυτόχρονα όμως να νιώθετε και λίγη μοναξιά, αυτό το κείμενο μάλλον θα σας ενδιαφέρει.

Να σας παρουσιάσουμε λοιπόν το μαξιλάρι του φεγγαρόφωτος, ή «Moonlight Cushion» όπως είναι το όνομά του, το οποίο εγγυάται να «φωτίσει» την διάθεσή σας τα μοναχικά βράδια -στην κυριολεξία. Φαινομενικά είναι ένα απλό λευκό μαξιλάρι, εξαιρετικά απαλό μιας και είναι φτιαγμένο από βελούδινη γούνα, μεσαίου μεγέθους. Στο εσωτερικό του όμως, διαθέτει φώτα LED διάφορων απαλών αποχρώσεων, τα οποία αλλάζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα και δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο. Λειτουργεί με μπαταρίες και λίγη πίεση στο κέντρο του αρκεί για να φωτίσει το βράδυ σας.

Μπορεί να μην σας πιάνει την κουβέντα, πόσο άσχημη παρέα όμως μπορεί να κάνει μια φωτεινή γούνινη μπάλα που θα «φωνάζει» να την πάρετε αγκαλιά; Κοστίζει 28 ευρώ και μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ: www.thumbsupuk.com