Ποιος είπε πως το διάβασμα είναι βαρετό;

Ποιος είπε πως το διάβασμα είναι βαρετό;

Με μια βιβλιοθήκη αλφαβήτα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον! 

Θα σας κάνουμε μια ερώτηση και θέλουμε να απαντήσετε ειλικρινά. Δεν έχετε βαρεθεί τη ζωή σας να βλέπετε σε κάθε σπίτι που πηγαίνετε (με πρώτο και καλύτερο το δικό σας) την κλασική βιβλιοθήκη-trademark του ΙΚΕΑ, «Expedit»; Ναι έχει μια μίνιμαλ ομορφιά, ναι είναι εξαιρετικά πρακτική, ναι χρησιμεύει και σαν διαχωριστικό για ενιαίους χώρους, ναι είναι οικονομική, όλα αυτά καλά. Αλλά νισάφι πια, σωστά;

Για να κάνετε, λοιπόν, μια αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού σας, βρήκαμε για εσάς μια βιβλιοθήκη που διαθέτει όλα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά που αναφέραμε –εκτός του οικονομικού, είναι η αλήθεια- και δεν είναι η Expedid. Ονομάζεται Aakkoset Bookshelf και είναι σχέδιο της εταιρίας Kayiwa με βάση το Ελσίνκι. Είναι κατασκευασμένη από MDF (μεσαίας πυκνότητας ινοσανίδες) σε ζωηρό κόκκινο χρώμα και διαθέτει 5 σειρές ραφιών που όμως είναι σκαλισμένα στο σχήμα των γραμμάτων της αλφαβήτου.

Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά της και τον τρόπο παραγγελίας της στο site της εταιρίας: www.kayiwa.fi.
Θα σας στοιχίσει κάτι παραπάνω, αλλά θα έχετε επιτέλους ένα μοναδικό κομμάτι design στο σπίτι σας που δεν θα δείτε πουθενά αλλού.