Προσθέστε χρυσές σταγόνες στον καφέ σας

Προσθέστε χρυσές σταγόνες στον καφέ σας

Ένα σετ φλυτζανιών που δίνουν άλλη αίγλη στα ροφήματά σας.

Σχέδια για κούπες, ποτήρια και φλυτζάνια βγαίνουν κάθε μέρα, μάλλον όμως κανένα από όσα έχετε δει μέχρι σήμερα δεν έχει την ανάλογη αίγλη, αισθησιασμό και «ματαιοδοξία» από αυτό που έχουμε να σας παρουσιάσουμε.

Πρόκειται για την σειρά φλυτζανιών και πιατέλων «Drip Tease». Τα φλυτζάνια αυτά πωλούνται γεμάτα αποτυπώματα και λεκέδες, όχι όμως από αυτούς που θες να καθαρίσεις. Κάθε φλυτζάνι έχει πάνω του ένα αποτύπωμα από ίχνη κραγιόν ή μερικές σταγόνες να κυλάνε από το χείλος του. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι πως, το κραγιόν και οι σταγόνες, είναι αποτυπώσεις από χρυσό 24 καρατίων. Όταν, δε, σηκώσετε το φλυτζάνι, εμφανίζεται στο πιάτο άλλο ένα αποτύπωμα χρυσού, σαν να έχει χυθεί λίγο ρόφημα πάνω του –χρυσό ρόφημα.

Ένα ιδιαίτερο σετ για την κουζίνα σας, που θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί και σαν διακοσμητικό στο σαλόνι. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε στο site www.bouf.com, προς 21.50 λίρες το φλυτζάνι-πιατελάκι. Ποιος είπε πως ο χρυσός δεν μπορεί να είναι προσιτός και ταυτόχρονα ντιζαϊνάτος;