Serenad: Η πιο τέλεια πολυθρόνα δεν είναι παρά ένα ολόγραμμα (ακόμη)!

Serenad: Η πιο τέλεια πολυθρόνα δεν είναι παρά ένα ολόγραμμα (ακόμη)!

Κάτι σαν την Simone δηλαδή, απλά με προοπτικές...

Ίσως η... ski-fi πολυθρόνα ονόματι Serenad που βλέπετε να είναι το πρώτο εικονικό προϊόν για τους περισσότερους από εμάς καθώς δεν θα μπορούσαμε να την αποκτήσουμε, ακόμη μιας και ο σχεδιαστής της Ali Alavi, δεν έχει αποφασίσει να την υλοποιήσει, αλλά έχει κάνει τον μεγαλύτερο πάταγο ever.

Ίσα που από το χαρτί πέρασε στην οθόνη του υπολογιστή και μετατράπηκε σε 3D ολόγραμμα και οι ερωτήσεις, οι αναδημοσιεύσεις, οι προτάσεις και οι παραγγελίες πέφτουν βροχή στο προσωπικό site του Alavi. Μάλιστα στο forum του έχουν γράψει χιλιάδες άνθρωποι συγχαίροντάς τον για τον σχεδιασμό, ενώ εταιρείες τον πολυορκούν για τα διακαιώματα. Εκείνος αρκείται στο να απαντά πως δεν ξέρει τι θέλει να κάνει με αυτό το σχέδιό του ακόμη και πως αν τη φτιάξει μπορεί να μην χρησιμοποιήσει κάποιο space υλικό αλλά ξύλο.

Η πολυθρόνα αυτή δεν αποτελεί ένα κατασκευασμένο αντικείμενο με υλική υπόσταση, αλλά ένα μοντέλο που έχει παραχθεί μόνο από σε πρόγραμμα υπολογιστή και πρόλα αυτά όλοι την ψάχνουν. Ο σχεδιαστής της, Ali Alavi, της έδωσε το όνομα Serenad γιατί ήθελε να συμβολίζει την απόλυτη καθαρότητα και ηρεμία. Το project, αποτελεί το πιο εντυπωσιακό αντικείμενο του portfolio του, ενώ ο σχεδιασμός της απαιτεί ατσάλι, γυαλί και δέρμα. Αναμφισβήτητα ένα υπέροχο high-tech σχέδιο. Για να δούμε ποια εταιρεία θα το κατοχυρώσει!

Διαβάστε ακόμη:

Πεφταστέρι: Κι όμως πρόκειται για σπίτι κανονικότατο!

Νερό, αέρας, κίνηση: ένα τραπέζι έργο τέχνης!

Πολυθρόνα για... φάγωμα!