Η διαχρονική βιβλιοθήκη BILLY της ΙΚΕΑ γίνεται… ανοιχτό βιβλίο

Η διαχρονική βιβλιοθήκη BILLY της ΙΚΕΑ γίνεται… ανοιχτό βιβλίο

Η συλλεκτική έκδοση του αγαπημένου επίπλου

Η διαχρονική βιβλιοθήκη BILLY της IKEA, μεταμορφώνεται σε ένα συλλεκτικό έπιπλο εμπνευσμένο από τα παραμύθια. Στην συλλεκτική έκδοση της BILLY που κυκλοφορεί, το ίδιο το βιβλίο γίνεται η βασική πηγή έμπνευσης για δημιουργία. Όπως λέει, χαρακτηριστικά, η σχεδιάστρια της ΙΚΕΑ Susanna Löfgren:

«Η δημιουργία ενός σχεδίου για μία τόσο διαχρονική βιβλιοθήκη, όπως είναι η BILLY, ήταν κάτι το πολύ διασκεδαστικό για εμένα. Έμπνευσή μου για αυτό το σχέδιο ήταν τα κλασικά παραμύθια καθώς και το βιβλίο γενικά, σαν αντικείμενο. Μου αρέσει πολύ η εικόνα του βιβλίου καθώς ανοίγει και γυρίζουν οι σελίδες σχεδόν σαν βεντάλια. Δε συνηθίζουμε να βλέπουμε τα βιβλία με αυτόν τον τρόπο. Αυτή λοιπόν, ήταν η ιδέα πίσω από το σχέδιο "Ανοιχτά βιβλία", το οποίο μέσα από το μαύρο σκελετό της βιβλιοθήκης BILLY δείχνει το ίδιο όμορφο, είτε περιέχει βιβλία, είτε όχι».

Η συλλεκτική έκδοση της BILLY, εκτός από το νέο της σχέδιο, εμπνευσμένο από τα «ανοιχτά βιβλία», κυκλοφορεί και σε δύο επιπλέον επιπλέον χρωματικές παραλλαγές και σχέδια: σε πορτοκαλί και σε μπλε. Γεμίστε το σπίτι σας με χρώμα, επιλέγοντας αυτό που σας ταιριάζει! Επισκεφθείτε σήμερα ένα κατάστημα ΙΚΕΑ και αλλάξτε την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Εμπνευστείτε και δημιουργήστε τον χώρο σας, όπως τον φαντάζεστε, με τις χαμηλές τιμές ΙΚΕΑ.

Διαβάστε ακόμα:
Παντρεύτηκαν μέσα στο IKEA!
H IΚΕΑ στηρίζει για άλλη μια φορά το έργο της UNICEF
Φέτος, τα χαλιά του ΙΚΕΑ δίνουν σε όλους... δώρα!