Δώστε design στα χαρτιά σας

Δώστε design στα χαρτιά σας

Ένας διαφορετικός τρόπος να αποθηκεύετε τα χαρτιά υγείας και τα χαρτομάντιλα στο σπίτι σας, χωρίς να στερείστε σε κομψότητα και πρωτοτυπία.

Έχουμε συνηθίσει τα ρολά χαρτιού στο μπάνιο, είτε ενσωματωμένα στον τοίχο είτε πεταμένα δεξιά κι αριστερά –αυτό συμβαίνει συχνότερα είναι η αλήθεια- και τα χάρτινα κουτιά του εμπορίου με τα χαρτομάντιλα κάπου παρατημένα μέσα στο σπίτι, μάλλον επειδή έτσι μάθαμε και συνηθίσαμε να βλέπουμε στα σπίτια από μικροί.

Όταν όμως ο τομέας του interior design προσπαθεί να δώσει στυλ ακόμα και στα πιο καθημερινά και απλά πράγματα γύρω μας, δεν είναι κακό να δοκιμάζουμε νέες λύσεις που όχι μόνο θα μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη αλλά θα δώσουν και μια ξεχωριστή πινελιά στον χώρο μας.

Το Paper Pot είναι μια τέτοια λύση, και αφορά σε όλη αυτή την ακαταστασία με τα χαρτιά που αναφέραμε στην αρχή. Πρόκειται για ένα βάζο σε μίνιμαλ σχεδιασμό, με απλές και λιτές γραμμές, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ταυτόχρονα, ως αποθηκευτικός χώρος χαρτιών αλλά και ως διακοσμητικό χώρου –ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό, να σημειωθεί. Μπορείτε να το τοποθετήσετε παντού μέσα στο σπίτι, ή ακόμα και στη βεράντα σας, ενώ σας δίνει την δυνατότητα να συνδυάσετε τα χρώματα, αν έχετε πάνω από 2 τεμάχια, καθώς το καπάκι του είναι αποσπώμενο και όλα ταιριάζουν μεταξύ τους.

Αν σας ακούγεται ενδιαφέρουσα ως ιδέα, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ εδώ και να αποκτήσετε το δικό σας.