Η απόλαυση στο σπίτι είναι must!

Γωγώ Φούντα
Η απόλαυση στο σπίτι είναι must!

Καμπίνες ντους KUBO & CONNECT από την Ideal Standard, σε τιμές που αρέσουν!

Το μπάνιο είναι ένας ζωτικός χώρος, ο οποίος δεν περιορίζεται στην καθημερινή μας υγιεινή. Είναι ένα περιβάλλον, που κατάλληλα διαμορφωμένο, μπορεί να προσφέρει χαλάρωση, φροντίδα για τον εαυτό μας, αναζωογόνηση και διάθεση για παιχνίδι!

Οι καμπίνες ντους Ideal Standard δημιουργούν μια όαση μέσα στο σπίτι μας, που εξαφανίζει το στρες και την ένταση της καθημερινότητας, με την καταλυτική επίδραση του νερού. Μέσα από τους πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς που προσφέρει ο κορυφαίος κατασκευαστής ειδών υγιεινής, δεν θα κουραστείτε καθόλου να βρείτε το σύστημα που ταιριάζει στο δικό σας χώρο, όσο ιδιαίτερος και αν είναι. Επιπλέον, η ποιότητα κατασκευής Ideal Standard, διασφαλίζει ότι θα απολαμβάνετε τα οφέλη του ευεργετικού ντους για πολλά χρόνια, με απόλυτη ασφάλεια, ενώ ο καθαρισμός της καμπίνας, που μπορεί να θεωρούσατε δύσκολη υπόθεση, θα διαπιστώσετε ότι με τις καινοτομίες της Ideal Standard, γίνεται παιχνίδι.

KUBO: Μοντέρνα όψη στο μπάνιο σας!

Ο λιτός, σύγχρονος και minimal σχεδιασμός είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα στις καμπίνες Kubo της Ideal Standard. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά για καθημερινή απόλαυση στο ντους, φέρνουν την υψηλή αισθητική στα μέτρα σας, με ανταγωνιστικές τιμές! Οι εναλλακτικοί συνδυασμοί εφαρμογής, εξασφαλίζουν την τοποθέτησή τους σε κάθε μπάνιο, με αμέτρητους συνδυασμούς: Παραλληλόγραμμη ή γωνιακή, με μονή ή διπλή πόρτα, ανοιγόμενη, συρόμενη ή πτυσσόμενη, είναι βέβαιο ότι θα βρει τη θέση που της αρμόζει και στο δικό σας μπάνιο! Οι καμπίνες ντους Kubo, διατίθενται με διάφανο και ημιδιάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 6mm, με χρωμέ πλαίσιο και με επίστρωση "Ideal Clean" για καθαρή όψη στις κρυστάλλινες επιφάνειες, ώστε να μη σας απασχολεί τίποτα άλλο από την προσωπική σας ευεξία!

CONNECT: Όταν η απόλαυση είναι προσιτή!

Οι καμπίνες Connect της Ideal Standard, είναι μοντέρνες, πρακτικές, εύκολες στη συντήρηση και εξαιρετικά οικονομικές! Η σειρά προσφέρει έξι διαφορετικούς τύπους καμπίνας με διαστάσεις από 70 cm έως 140 cm, ώστε να εκμεταλλευτείτε κάθε διαθέσιμο εκατοστό του μπάνιου σας! Οι εναλλακτικοί τρόποι τοποθέτησης με ανοιγόμενη, συρόμενη ή πτυσσόμενη πόρτα, την καθιστούν μια απόλυτα ευέλικτη και έξυπνη επιλογή για οποιοδήποτε χώρο μπάνιου. Επιπλέον, τα κρύσταλλα ασφαλείας, πάχους 4 mm, η επίστρωση "Ideal Clean" για καθαρή όψη, καθώς και το σύστημα "Click and Clean" για λεπτομερές εύκολο καθάρισμα, θα σας κάνουν να αναρωτιέστε πώς γίνεται έτσι απλά και οικονομικά να απολαμβάνετε την πολυτέλεια!

IDEAL CLEAN: Καμπίνες ντους.... χωρίς άλατα ... χωρίς κόπο!

Για μια ακόμα φορά η Ideal Standard αποδεικνύει έμπρακτα τη φιλοσοφία της για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, προωθώντας νέες τεχνολογίες που φροντίζουν για την καθαριότητα και την υγιεινή στο μπάνιο, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Απολαύστε καθημερινά μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας στο ντους χωρίς άλατα και κατάλοιπα σαπουνιού, χάρις στην ειδική επίστρωση "Ideal Clean" των κρυστάλλινων επιφανειών.

Το υλικό της επίστρωσης "Ideal Clean" είναι το πρώτο υλικό παγκοσμίως που δημιουργεί μόνιμους δεσμούς με το υλικό στο οποίο εφαρμόζεται. Η τεχνολογία "Ideal Clean" παρέχει την πιο αποτελεσματική και διαρκή επίστρωση επιιφάνειας που είναι διαθέσιμη έως σήμερα. Δημιουργεί μόνιμους δεσμούς νανοσωματιδίων για μία αόρατη προστασία στις γυάλινες επιφάνειες, οι οποίες αποκτούν αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, ενώ είναι άχρωμη, άοσμη και φιλική προς το περιβάλλον.

Το αποτέλεσμα είναι ότι μειώνεται ο χρόνος καθαρισμού των καμπινών κατά 90% καθώς αποτρέπει την παραμονή αλάτων νερού στην επιφάνεια, ενώ βελτιώνεται και η ανθεκτικότητα του κρυστάλλου σε γρατζουνιές από χτυπήματα. Η διάρκεια ζωής της επίστρωσης ξεπερνάει τους 30.000 κύκλους πλύσης που αντιστοιχεί σε καθημερινό καθάρισμα για πάνω από 80 χρόνια.

CLICK & CLEAN: Το καθάρισμα – μια εύκολη υπόθεση!

Με το σύστημα "Click & Clean" που διαθέτουν οι καμπίνες ντους της Ideal Standard, το καθάρισμα της καμπίνας γίνεται εύκολη υπόθεση. Με μία μόνο κίνηση, τα κάτω ροδάκια βγαίνουν πανεύκολα από τις ράγες κάθε φορά που θέλετε να καθαρίσετε την καμπίνα από τα υπολείμματα του ντους. Όταν τελειώσετε πάλι με μία πολύ απλή κίνηση τα κρυστάλλινα πάνελ ξαναμπαίνουν στη θέση τους και η καμπίνα είναι έτοιμη και καθαρή για το επόμενο ντους σας. Έτσι ο καθαρισμός γίνεται πιο ολοκληρωμένα και η καμπίνα σας παραμένει σαν καινούρια για πολλά χρόνια.

Τις καμπίνες ντους της Ideal Standard, καθώς και όλα τα συστήματα ντους που θα ολοκληρώσουν την απόλαυση στο μπάνιο σας, μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα www.idealstandard.gr καθώς και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρείας στην Αθήνα (Ideal Standard Showroom, Λ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210 6790 880-2) όπου το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τον προσωπικό σας χώρο ευεξίας και θα σας καθοδηγήσει στο επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Ideal Standard, σε όλη την Ελλάδα, από όπου μπορείτε να τα προμηθευτείτε.