Μια βιτρίνα για τις γόβες σας

Μια βιτρίνα για τις γόβες σας

Αλλά και για τις μπαλαρίνες, τα μποτάκια, τα σανδάλια σας κ.ο.κ. -όταν μιλάμε για παπούτσια είναι όλα τους παιδιά μας.

Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε αυτό το κείμενο, σταματήστε για μερικά λεπτά και σκεφτείτε πόσα ζευγάρια παπούτσια έχετε. Θα περιμένω.

Πλησιάζετε;

Ακόμα;

Χάσατε το μέτρημα ε;

Αφήστε με να σας βοηθήσω λοιπόν. Ας πούμε, «πολλά». Υπερβολικά πολλά σε ορισμένες περιπτώσεις. Τα παπούτσια για τις γυναίκες είναι ότι ένα μπουκάλι καλό, παλαιωμένο ουίσκι για τον αλκοολικό. Το ξέρετε, το βιώνετε σε όλη σας τη ζωή, δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες. Ακριβώς όμως εξαιτίας αυτού του εθισμού, δημιουργείται ένα πρόβλημα στην ντουλάπα μας. Με τόσα κουτιά παπουτσιών, πως μπορούμε να ξέρουμε σε ποιο κουτί είναι το ζευγάρι που ψάχνουμε; Σίγουρα υπάρχουν πολλά περισσότερα προβλήματα στην καθημερινότητά μας, με λίγο περισσότερο «βάθος» από το συγκεκριμένο, αλλά όπως και να το κάνουμε, μια γυναίκα χρειάζεται τα παπούτσια της.

Για να μην μακρηγορώ άλλο, βρήκαμε την τέλεια λύση για το εν λόγω πρόβλημα. Η εταιρεία The Clear Box Company Greece δημιουργεί και κυκλοφορεί στην Ελλάδα, σε αποκλειστική συνεργασία με την Clear Box Company Worldwide Limited, ειδικές θήκες για τα παπούτσια σας ώστε να ξέρετε πάντα που είναι το καθένα. Είναι φτιαγμένες από διάφανο πλαστικό, σε διάφορα φλουο χρώματα, ανοίγουν από όλες τις πλευρές και διαθέτουν χερούλια για εύκολη μεταφορά, ενώ διατίθενται σε πολλά σχήματα, ώστε να χωράνε τόσο τα flats σας όσο και τις 12ποντες γόβες σας.

Ήρθε η ώρα να μπει κάθε παπούτσι στη θέση του. Μάθετε περισσότερα εδώ: www.theclearboxgreece.com