Θέλεις να καις περισσότερες θερμίδες όσο κάνεις διάδρομο; Τότε ακολούθησε αυτά τα tips!

Θέλεις να καις περισσότερες θερμίδες όσο κάνεις διάδρομο; Τότε ακολούθησε αυτά τα tips!

Και αδυνάτισε ακόμη πιο γρήγορα

Καμιά από εμάς δε χαίρεται την ώρα που κάνει διάδρομο. Κάθε φορά που ανεβαίνουμε πάνω για να περπατήσουμε ή να τρέξουμε, βαριόμαστε τόσο πολύ που μετράμε τα λεπτά για να... ξανακατέβουμε. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να τον βγάλουμε από το πρόγραμμά μας, μιας και το αερόβιο πρόγραμμα μας βοηθά στην καύση του περιττού λίπους και στο αδυνάτισμα.

Υπάρχει άραγε τρόπος να καίμε περισσότερες θερμίδες, όσο περπατάμε πάνω στο διάδρομο; Όχι τίποτα άλλο, να αξίζει εις... διπλούν η προσπάθεια!

largegfdg bca9b

Παρακάτω, λοιπόν, θα μάθεις με ποιους τρόπους θα κάνεις ακόμη πιο αποτελεσματική την προπόνησή σου:

- Αν κάνεις με τις ώρες διάδρομο, τότε το να έχεις ένα σταθερό ρυθμό φαντάζει ιδανικό. Από την άλλη, αν περπατάς για ένα μόλις μισάωρο (ή και λιγότερο), τότε καλό θα ήταν να εναλλάσσεις την ταχύτητά σου. Τι σημαίνει αυτό; Θα κάψεις περισσότερες θερμίδες αν τρέχεις για μερικά λεπτά σε μέτρια ένταση και έπειτα περπατάς με γρήγορο ρυθμό. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να αυξήσεις την αντοχή σου, καθώς και να δώσεις ένα δυνατό boost στο μεταβολισμό σου.
- Για να καταφέρεις να κάψεις ακόμη περισσότερες θερμίδες αύξησε την κλίση του διαδρόμου σου και προσπάθησε να κάνεις μεγαλύτερα βήματα από αυτά που συνήθιζες να κάνεις μέχρι σήμερα.
- Αν θέλεις να γυμνάσεις και το πάνω μέρος του σώματός σου, τότε μην κρατιέσαι από τις ειδικές λαβές και προσπάθησε να έχεις καθ’όλη τη διάρκεια της προπόνησής σου τα χέρια σου ελεύθερα.
- Τέλος, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, αύξησε λίγο την ταχύτητά σου και προσπάθησε να γυμναστείς για περισσότερη ώρα στο διάδρομο. Όσο μεγαλύτερες αποστάσεις διανύσεις, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις.

Διαβάστε ακόμα

Θέλεις να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά; Τότε σταμάτα να κάνεις αυτά τα 4 λάθη!

Κυτταρίτιδα: 4 ασκήσεις για να την εξαφανίσεις