«Στέγνωσε»… πίνοντας: Τα 7 τοπ ροφήματα- λιποδιαλύτες!

«Στέγνωσε»… πίνοντας: Τα 7 τοπ ροφήματα- λιποδιαλύτες!

Η φύση πάντα μας δίνει αποτελεσματικές λύσεις!

Μπορεί να έχεις στο μυαλό σου πολύ συγκεκριμένα ροφήματα που μπορούν να σε βοηθήσουν στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού σου και την απώλεια λίπους, ωστόσο υπάρχουν κι άλλα, που μπορούν να διευρύνουν τις επιλογές σου και να μην βαριέσαι εύκολα. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, για εσένα τα 7 καλύτερα ροφήματα που, σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή, θα σε βοηθήσουν να χάσεις τα περιττά κιλά στο... άψε σβήσε.


1.Πράσινο τσάι: Δεν είναι τυχαίο που αποτελεί κορυφαίο ρόφημα για τις δίαιτες. Το πράσινο τσάι έχει ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό σου σε περίοδο διατροφής, αφού αποτελεί φυσικό λιποδιαλύτη, δρα κατά της κυτταρίτιδας και αυξάνει τον μεταβολισμό.


2.Ρόφημα με κανέλα, μέλι και λεμόνι: Ο συνδυασμός αυτών των τριών συστατικών μπορεί να διατηρήσει τα επίπεδα του σακχάρου στο κατάλληλο σημείο, να συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία του αίματος και να θέσει σε εγρήγορση τον εγκέφαλό σου.


3.Χυμός γκρέιπφρουτ: Μπορεί να μην είναι και ο πιο γευστικός χυμός που υπάρχει, ωστόσο το φρούτο αυτό είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, που ενισχύει τις άμυνες του οργανισμού και καταπολεμά δραστικά το λίπος.


4.Χυμός ανανά: Όχι και τόσο συνηθισμένος, ο χυμός ανανά αποτελεί μια ιδανική λύση για να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα. Φυσικά, εννοούμε φυσικό χυμό και όχι έτοιμα σκευάσματα. Είναι πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά και σε βοηθά στην καλύτερη πέψη των πρωτεϊνών.


5.Τσάι με τζίντζερ/ πιπερόριζα: Αποτελεί ένα από τα ιδανικότερα ροφήματα, καθώς έχει την ιδιότητα να κόβει την όρεξη. Για το λόγο αυτό, φρόντισε να το πίνεις μισή ώρα πριν το γεύμα σου, προκειμένου να καταναλώσεις λιγότερη ποσότητα τροφών. Όμως, τα οφέλη του δεν τελειώνουν εκεί, αφού μπορεί να αυξήσει το μεταβολισμό σου, αλλά και να τονώσει το κυκλοφορικό σύστημα.


6.Καφές: Επιτέλους, καλά νέα για τον... παρεξηγημένο καφέ. Όχι μόνο δεν σου κάνει κακό, αλλά, αντιθέτως ,αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς σου, με άμεση συνέπεια να τίθεται σε εγρήγορση και ο μεταβολισμός σου, ενώ παράλληλα είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά. Φυσικά, βασικές προϋποθέσεις είναι να μην φτάσεις σε υπερβολική κατανάλωση, όπως επίσης, και να μην προσθέτεις πολλή ζάχαρη.


7.Ρόφημα λουίζας, ιβίσκου και τσουκνίδας: Τρία... θαυματουργά βότανα ενώνουν τα αρώματα και... τις δυνάμεις τους. Η λουίζα, το «βότανο της δίαιτας», είναι από τα πιο διαδεδομένα αφού μπορεί να ρυθμίσει την όρεξή σου. Ο ιβίσκος σε βοηθά στην πέψη των υδατανθράκων και την εντερική δραστηριότητα, ενώ η τσουκνίδα βοηθά στην απώλεια των κιλών, αφού αποβάλλει τις τοξίνες και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.

Διαβάστε ακόμη:

4 τύποι ανθρώπων που σου χαλάνε τη δίαιτα!

Η Eva Mendes έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο dt: Μάθε πώς!