Αυτό είναι το πιο σύνηθες λάθος που όλες κάνουμε στη δίαιτα – και είναι σοκαριστικό

Πατουχέα Μαριάννα
Αυτό είναι το πιο σύνηθες λάθος που όλες κάνουμε στη δίαιτα – και είναι σοκαριστικό

Δεν το λέμε εμείς, ο personal trainer της Jennifer Lopez το λέει

Στην κατηγορία «personal trainer των celebrity» ο Gunnar Peterson είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο διάσημος και όχι τυχαία, αφού μεταξύ άλλων έχει γυμνάσει σύσσωμη την οικογένεια Kardashian, την Angelina Jolie, την Sofia Vergara αλλά και την Jennifer Lopez. Το μυστικό της επιτυχίας του; O Gunar δεν ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την εκγύμναση των ανωτέρω κυριών αλλά και με την εν γένει καθημερινότητά τους. Εν ολίγοις, είναι αυτός που βγάζει και τα προγράμματα γυμναστικής και το διαιτολόγιό τους.

Όπως καταλαβαίνεις, η συνέντευξη που έδωσε σε μεγάλο περιοδικό, πέραν του ότι έγινε ανάρπαστη, δε χωράει αμφισβήτησης. Ολόκληρη Jolie τον άκουγε, ποιες είμαστε εμείς που δε θα πιστέψουμε αυτά που λέει ο γκουρού;

«Νομίζω ότι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες όταν επιδίδονται στη δίαιτα είναι ότι τρώνε πολύ λίγο» Ναι, καλά διάβασες. Ναι, ξαναδιάβασε. «Μειώνουν δραματικά τις θερμίδες που προσλαμβάνουν με αποτέλεσμα το σώμα να αντιδρά και να μην αδυνατίζει. Και κάπου εκεί ξεκινάνε τα νεύρα» συμπλήρωσε.

Επιπρόσθετα, ο Gunar σχολίασε ότι οι πελάτισσές του συνήθως εστιάζουν στην ποσότητα που καταναλώνουν και όχι στην ποιότητα της τροφής, κάτι που συνιστά μεγάλο λάθος. Οπότε κορίτσια, καταλάβατε. Τρώμε μεν, αλλά σωστά.

Διάβασε ακόμα:

5 tips για να αδυνατίσεις και εσύ που είσαι όλη μέρα στο γραφείο

Αυτή είναι η 10-ημερών-δίαιτα που ακολούθησε η Kim Kardashian πριν το Met Gala 2018