Κρέας: Οι 5 πιο υγιεινές επιλογές (φωτο)

Κρέας: Οι 5 πιο υγιεινές επιλογές (φωτο)

Η τακτική κατανάλωση κρέατος και δη επεξεργασμένου, δηλαδή αλλαντικών, έχει συνδεθεί με κινδύνους για την υγεία, όπως καρκίνο του παχέος εντέρου.

Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε νάτριο και κορεσμένα λιπαρά, τα αλλαντικά συμβάλλουν επίσης στον κίνδυνο καρδιακής νόσου.

Τα λιπαρά του κρέατος τέλος, προκαλούν χοληστερίνη και αυξάνουν τα τριγλυκερίδια.

Δείτε τι πρέπει να έχετε κατά νου όταν επιλέγετε κρέας στο Onmed.gr