Τηγανητά: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου

Τηγανητά: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου

Τηγανητές πατάτες, τηγανητό κρέας και άλλα φαγητά που μαγειρεύονται με αυτό τον τρόπο μπορεί να είναι νόστιμα, αλλά η συχνή κατανάλωσή τους μπορεί να αποβεί θανατηφόρα, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Οι γυναίκες που τρώνε πάνω από μία μερίδα τηγανητό κοτόπουλο ή τηγανητά ψάρια την εβδομάδα, έχουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων και θανάτου, αναφέρουν οι ερευνητές.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr