Το μυστικό της Jennifer Aniston για άψογες αναλογίες… κρύβεται στο πρωινό (photos)

Το μυστικό της Jennifer Aniston για άψογες αναλογίες… κρύβεται στο πρωινό (photos)

Ένα γευστικό smoothie κρατάει τη διάσημη ηθοποιό σε φόρμα.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ινδάλματα του Hollywood, όχι τόσο για τους ρόλους και τις ερμηνείες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλή ηθοποιός, αλλά περισσότερο για το lifestyle της, το χιούμορ, τους έρωτές της και φυσικά το coolness με το οποίο αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι είναι η Rachel Green, ένας χαρακτήρας λατρεμένος, που όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν θα πάψουμε να αγαπάμε.

Ναι αναφερόμαστε στην Jennifer Aniston, η οποία όσο τα χρόνια περνούν, γίνεται όλο και πιο σέξι, σαν το παλιό καλό κρασί. Μπορεί λοιπόν να έχει πατήσει τα 51, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλλίγραμμη και εντυπωσιακή. Η σέξι της εμφάνιση βέβαια, όπως και η ίδια έχει παραδεχτεί, δεν είναι αποκλειστικό προϊόν της φύσης, μιας και η ίδια κάνει καθημερινά αρκετή προσπάθεια προκειμένου να διατηρεί το σώμα της στο επίπεδο που επιθυμεί.

Και όπως όλοι οι fit άνθρωποι, έτσι και η Jennifer ορκίζεται στη δύναμη του πρωινού γεύματος το οποίο όπως θεωρεί, είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Τι τρώει όμως η star κάθε πρωί και διατηρεί τις άψογες αναλογίες της;

Δες την παρακάτω gallery και κάτι μου λέει ότι δεν θα απογοητευτείς: