Αυτό το smoothie θα σε κάνει να πετάξεις από πάνω σου όλες τις τοξίνες

Αυτό το smoothie θα σε κάνει να πετάξεις από πάνω σου όλες τις τοξίνες

Γιατί ένα καλό πρωινό είναι ό,τι πρέπει.

Με τον κορονοϊό να συνεχίζει την «πυρπόληση» του οργανισμού ολοένα και περισσότερων ανθρώπων, καθημερινά αναζητάμε τροφές και τρόπους με τους οποίους ο οργανισμός μας θα θωρακιστεί και θα δημιουργήσει ασπίδα ενάντια σε κάθε ασθένεια.

Οι ειδικοί συστήνουν την πρόσληψη πολλών φρούτων και λαχανικών σε συνδυασμό με την κατάλληλη προστασία από τους εξωγενείς παράγοντες.

Αν λοιπόν θέλεις κι εσύ καθημερινά προσλαμβάνεις τις βιταμίνες σου με τον πιο εύκολο και υγιεινό τρόπο, προτείνουμε να εντάξεις στο διατροφικό σου πρόγραμμα ένα άκρως απολαυστικό smoothie. Αυτό το νόστιμο πράσινο smoothie είναι ένα θρεπτικό superboost, κάτι που το καθιστά ένα εύκολο πρωινό αποτοξίνωσης.

Το πράσινο τσάι μάς προσφέρει μια ενεργειακή ώθηση, το τζίντζερ βοηθά στην καταπολέμηση της φλεγμονής, το νερό καρύδας είναι ιδανικό για ενυδάτωση και το tocos (μια σούπερ τροφή που παράγεται από καστανό ρύζι) είναι μια απίστευτη πηγή βιταμίνης Ε, που υποστηρίζει την καλή λειτουργία του μυϊκού μας συστήματος και μας χαρίζει λαμπερό δέρμα.

Τι κάθεσαι; Δες πώς μπορείς να το φτιάξεις στο video που ακολουθεί: