4 έξυπνα tips για να ξεγελάσετε την πείνα σας!

4 έξυπνα tips για να ξεγελάσετε την πείνα σας!

Γλιτώστε θερμίδες με απλούς, αλλά αποτελεσματικούς τρόπους

Μακάρι να τρώγαμε μόνο όταν πραγματικά πεινούσαμε. Αν ακολουθούσαμε αυτό τον κανόνα δε θα είχαμε ποτέ πρόβλημα με τα κιλά μας. Δυστυχώς όμως οι λιγούρες δε μας αφήνουν να αποκτήσουμε το κορμί που επιθυμούμε. Πώς μπορούμε, λοιπόν, να ξεγελάσουμε την πείνα μας; Πάμε να δούμε 4 απλούς τρόπους:

1. Πιείτε πολύ νερό: Πολλές φορές μπερδεύουμε την πείνα με την δίψα. Απολαύστε άφοβα τουλάχιστον 8-10 ποτήρια την ημέρα και νιώστε αυτομάτως πλήρεις.
2. Ναι στις φυτικές ίνες: Ξεκινήστε τη μέρα σας με αυτές. Οι αδιάλυτες φυτικές ίνες παραμένουν στο έντερο για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να νιώθετε κορεσμό. Λιγούρες τέλος, λοιπόν!
3. Η λύση των υγιεινών σνακ: Μη μένετε για μεγάλα χρονικά διαστήματα νηστικές καθώς ο οργανισμός σας θα αντιδράσει. Ανά τρεις ώρες μην ξεχνάτε να τρώτε κάτι υγιεινό και ολιγοθερμιδικό. Φρούτα, λαχανικά, ανάλατοι ξηροί καρποί, αποτελούν ιδανικές επιλογές.
4. Smoothies: Μιλώντας για smoothies σίγουρα δεν εννοούμε αυτά που σερβίρουν στις καφετέριες. Φτιάξτε μόνες σας smoothies με λαχανικά και φρούτα. Θα σας χορτάσουν και φυσικά θα σας χαρίσουν πολλές πολλές βιταμίνες.

Διαβάστε ακόμα

10 φανταστικοί τρόποι για να καις γρηγορότερα το λίπος!