H κετογονική δίαιτα της Halle Berry θα σε βοηθήσει να αδυνατίσεις τρώγοντας

Τσακιρίδου Χριστίνα
H κετογονική δίαιτα της Halle Berry θα σε βοηθήσει να αδυνατίσεις τρώγοντας

Η διάσημη ηθοποιός ακολουθεί μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή για να διατηρεί τις αναλογίες της.

Η Halle Berry είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Η 55χρονη σταρ διαθέτει εκρηκτικές αναλογίες και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι χρόνια οπαδός της κετογονικής δίαιτας.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός της μεγάλης οθόνης μοιράζεται συχνά με τους εκατομμύρια followers της μερικές από τις συνταγές που απολαμβάνει να φτιάχνει στο σπίτι. Η συγκεκριμένη διατροφή αυτή στηρίζεται στις κετόνες, οι οποίες παράγονται στο συκώτι, για να αναπληρώσουν την έλλειψη ενέργειας, που αντιμετωπίζει ο οργανισμός λόγω της μειωμένης πρόσληψης υδατανθράκων. Μερικές από τις συνταγές της, η Berry τις έχει πάρει από το βιβλίο της Maria Emmerich, «Quick & Easy Ketogenic Cooking».

Σε αυτούς τους 6 διατροφικούς κανόνες «ορκίζεται» η Gisele Bündchen και βλέπουμε όλοι το αποτέλεσμα

https://www.instagram.com/p/CfEwErIrAM4

H κετογονική δίαιτα της Halle Berry έχει τα πάντα

Το διατροφολόγιο της ηθοποιού είναι άκρως γευστικό και μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στο πρόγραμμά σου.

rofima.jpg

Πρωινό: Η καλλίγραμμη ηθοποιός δεν μοιράζεται συχνά συνταγές από τα πρωινά της γιατί πολύ απλά επιλέγει να κάνει διαλειμματική νηστεία ή να πιει ένα smoothie. Η Halle Berry ξεκινά την ημέρα της με ένα πράσινο ρόφημα, το οποίο ενεργοποιεί τον μεταβολισμό της χαρίζει ενέργεια.

https://www.instagram.com/p/CdOQSpGrOti

Μεσημεριανό: Οι σαλάτες είναι αναμφίβολα από τις αδυναμίες της ηθοποιού. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Berry πόσταρε στο προφίλ της στο Instagram, τις «πράσινες» δημιουργίες της. Το γεύμα της συνήθως περιλαμβάνει ανάμεικτα χόρτα, σπειροειδή νουντλς κολοκυθιού, ντομάτες και βραστά αυγά χωρίς τον κρόκο.

mesimeriano2.jpg

Βραδινό: Το τελευταίο της γεύμα συνήθως περιέχει βραστά αυγά, ντομάτες, αγγουράκι, τυρί cheddar και μαρούλι. Διαφορετικά η ηθοποιός επιλέγει μια πηγή πρωτεΐνης την οποία συνοδεύει με σαλάτα.

Μερικά από τα αγαπημένα της σνακ είναι τα ρολά με prosciutto, τα οποία περιέχουν βραστό αυγό, ρόκα και ντομάτα. Mια ακόμη αγαπημένη της διατροφική επιλογή περιλαμβάνει ντοματίνια, τα οποία η ηθοποιός γεμίζει με τυρί κρέμα, κρεμμύδι, φρέσκο βασιλικό, αλάτι και χυμό λεμονιού.

1656508310955-409191727-vradino.jpg

Πηγή κεντρικής: halleberry