Σε αυτούς τους 6 διατροφικούς κανόνες «ορκίζεται» η Gisele Bündchen και βλέπουμε όλοι το αποτέλεσμα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Σε αυτούς τους 6 διατροφικούς κανόνες «ορκίζεται» η Gisele Bündchen και βλέπουμε όλοι το αποτέλεσμα

Το 41χρονο top model ακολουθεί -προφανώς- μια άκρως υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή η οποία περιλαμβάνει πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Η Gisele Bündchen θεωρείται ένα από τα πιο καταξιωμένα μοντέλα παγκοσμίως και έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο της μόδας. Η 41χρονη καλλονή ακολουθεί μια πολύ υγιεινή διατροφή η οποία την βοηθά να διατηρεί τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

Το top model διαθέτει το δικό της βιολογικό λαχανόκηπο, καταναλώνει χόρτα σε κάθε γεύμα και κάνει μια σύντομη-αυστηρή αποτοξίνωση δύο φορές το χρόνο. Την ίδια ώρα ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του σεφ-διατροφολόγου της, Allen Campbell θέλοντας να παραμείνει σε άψογη φόρμα. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις όλα τα διατροφικά μυστικά του μοντέλου, τα οποία μπορείς εύκολα να ενσωματώσεις στην καθημερινότητά σου.

5 μυστικά για να απογειώσεις τον μεταβολισμό σου

6 διατροφικοί κανόνες στους οποίους ορκίζεται η Gisele

1) Πρωινό πλούσιο σε βιταμίνες

H οικογένεια της Bündchen επιλέγει ένα πρωινό γεμάτο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

«Γύρω στις 6 το πρωί, ξεκινάμε την ημέρα μας με ένα ποτήρι ζεστό νερό και στημένο λεμόνι για να εξισορροπηθούν τα αλκαλικά επίπεδα του σώματος και να λειτουργήσει σωστά το πεπτικό σύστημα. Στη συνέχεια θα πιούμε έναν αναζωογονητικό χυμό βοτάνων και ένα smoothie με βιολογικά φρούτα. Αργότερα θα απολαύσουμε brunch το οποίο αποτελείται από φρέσκα φρούτα, αυγά, αβοκάντο, ψωμί χωρίς γλουτένη και βούτυρο καρύδας», έχει αποκαλύψει στη Vogue το μοντέλο.

2) Πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά

Στη Gisele αρέσει πολύ να φτιάχνει πιατέλες με φρούτα εποχής. Το supermodel προμηθεύεται όλα τα συστατικά από τον δικό της βιολογικό λαχανόκηπο.

3) Γεύματα με superfoods

Το 80% της διατροφής της Gisele αποτελείται από βιολογικά λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως. Το μοντέλο καταναλώνει συχνά καστανό ρύζι, κινόα, κεχρί και φασόλια που μαγειρεύονται σε λάδι καρύδας.

«Η αγαπημένη μου σπιτική συνταγή είναι ένα πιάτο χωρισμένο σε επτά μερίδες, με λάχανο, μπρόκολο, κινόα, αβοκάντο, παντζάρι, γλυκοπατάτα και ντοματίνια. Το επιλέγω για μεσημεριανό ή βραδινό γεύμα», έχει δηλώσει η 41χρονη καλλονή.

https://www.instagram.com/p/CGaIJrJFYs1

4) Ελάχιστο κόκκινο κρέας

«Δεν τρώμε τόσο πολύ κόκκινο κρέας όσο παλιά, ίσως μια φορά το μήνα τώρα. Τρώμε κυρίως φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, σπόρους, ξηρούς καρπούς, ψάρια και βιολογικό κοτόπουλο. Όταν θα καταναλώσουμε κρέας, θα είναι βιολογική μπριζόλα, πάπια και κοτόπουλο», αναφέρει η Gisele.

5) Τελευταίο γεύμα νωρίς το βράδυ

Το supermodel καταναλώνει το βραδινό της γεύμα μεταξύ 17.30-18.00.

6) Detox 2 φορές το χρόνο

Το μοντέλο ακολουθεί ένα σύντομο αλλά αυστηρό πρόγραμμα αποτοξίνωσης δύο φορές το χρόνο. «Νιώθω ότι αυτή η σωματική και ψυχική αποτοξίνωση βοηθάει ακόμη και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μου συστήματος», αναφέρει στη Vogue η Gisele.

Πηγή κεντρικής: gisele