Η δίαιτα της εκθαμβωτικής Doutzen Kroes

Η δίαιτα της εκθαμβωτικής Doutzen Kroes

Μια καλλονή με εμφάνιση που αγγίζει την τελειότητα.

Η Doutzen Kroes είναι ένα από τα μοντέλα της Victoria Secret και αυτό τα λέει όλα από μόνο του. Ένα πρόσωπο με μοναδικά χαρακτηριστικά και ένα σώμα αξιοζήλευτο. Όπως και όλες οι συνάδελφοί της, έτσι και εκείνοι οφείλει να βρίσκεται σε αυστηρή δίαιτα προκειμένου να διατηρεί την τέλεια σιλουέτα της.

Αναγνωρίζει ότι δεν τρώει πολύ, και αυτό που κάνει είναι να μοιράζει το φαγητό της σε πολλά γεύματα στη διάρκεια της ημέρας όλη την ημέρα και να μην υποκύπτει στο τυπικό πρόγραμμα των τριών γευμάτων. Η διατροφή της γίνεται με βάση τις σούπες και τα μαγειρευτά λαχανικά και προφανώς περιλαμβάνει όσο λιγότερα λιπαρά γίνεται.

Η Doutzen υποστηρίζει ότι θα πρέπει να καταναλώνονται όλα τα φαγητά, απλά με μέτρο και μεγάλη πειθαρχία. «Μου αρέσει να απολαμβάνω τη ζωή. Είμαι ένα υγιές κορίτσι που τρώει, αλλά τρώει με μέτρο, ανάμεσα στις αγαπημένες μου λιχουδιές είναι το τυρί, το ψωμί και η σοκολάτα. Όταν όμως μπαίνω σε δίαιτα τότε ακολουθώ ένα αυστηρό πρόγραμμα χωρίς καθόλου ζάχαρη και υδατάνθρακες ενώ κάνω πολλές ώρες την ημέρα σχοινάκι για να διατηρούμαι σε εγρήγορση», αναφέρει η ίδια.

Όσον αφορά στην άσκηση, κάνει yoga, μποξ ή πατινάζ, ενώ τρέχει και έχει personal trainer τρεις φορές την εβδομάδα για να τονώνει τη μυϊκή της μάζα.