Ανεβήκατε στο ελλειπτικό; Δείτε πώς θα πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα

Ερμιόνη Σαρρή
Ανεβήκατε στο ελλειπτικό; Δείτε πώς θα πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα

Tips για θεαματικά αποτελέσματα!

Έχετε μπει για τα καλά σε mood γυμναστικής καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει και οι πρώτες εμφανίσεις στις ελληνικές παραλίες δε θα αργήσουν να γίνουν. Ήδη οι πιο τολμηρές, έβγαλαν τα μακρυμάνικα και κυκλοφορούν με τα νέα τους ανοιξιάτικα t-shirts. Βάλατε, λοιπόν, στο πρόγραμμα το γυμναστήριο και αναζητάτε τον πιο γρήγορο τρόπο για να αποκτήσετε το τέλειο σώμα.

Δείτε, λοιπόν, πώς θα ασκηθείτε καλύτερα πάνω στο ελλειπτικό και αφήστε τις τοξίνες να... φύγουν:

1. Παίξτε με το ρυθμό: Το σώμα σας πρέπει να βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση και εσείς να του κάνετε τις μικρές σας εκπλήξεις. Ξεκινήστε με αργό ρυθμό μέχρι να ζεσταθείτε και ανά 2-3 λεπτά αλλάξτε την ένταση της άσκησης.

a3b4fab8be11097ee32e1433f9bcfdd6 66a25

2. Μοιράστε το χρόνο: Ο οργανισμός σας θα κάψει περισσότερες θερμίδες αν αλλάζετε συνεχώς ασκήσεις. Δηλαδή, μην κάνετε 30 λεπτά συνεχόμενα ελλειπτικό, αλλά χωρίστε τα σε τρία 10λεπτα. Ενδιάμεσα, κάντε μερικούς κοιλιακούς, κάποιες ασκήσεις για χέρια και πόδια και επιστρέψτε πάλι.

3. Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει: Μην ξεκινήσετε να κάνετε ελλειπτικό, αν δεν επιλέξετε ένα πρόγραμμα. Το πιο σίγουρο είναι ότι μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά θα κουραστείτε και απλώς θα κάνετε πετάλι. Το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να τηρήσετε το πρώτο βήμα που αναφέραμε και φυσικά να κάψετε ακόμη πιο γρήγορα το λίπος.

4. Χέρια εν... κινήσει: Μπορεί να είναι ένα είδος άσκησης που θέλει τα πόδια σας να τρέχουν, αλλά και τα χέρια σας δεν πρέπει να μείνουν αμέτοχα σε όλη σας αυτή την προσπάθεια. Αφήστε τα να ακολουθήσουν το ρυθμό των ποδιών σας , όση περισσότερη ώρα μπορείτε.

5. Ανάποδος βηματισμός: Ωραίο το κανονικό τρέξιμο, αλλά το ανάποδο κρύβει το μυστικό της επιτυχίας σας. Κάντε ανάποδο πετάλι κατά την προπόνησή σας και δείτε τα πόδια σας να γραμμώνουν σε χρόνο... dt!

Διαβάστε ακόμη:

Η Scarlett Johansson έχει το τέλειο κορμί και μας αποκαλύπτει τα... μυστικά της!

Γυμναστείτε και γυρίστε τους την... πλάτη άφοβα!