Η super δυνατή 8λεπτη προπόνηση με το σχοινάκι για να κάψεις τις θερμίδες του Σαββατοκύριακου!

Η super δυνατή 8λεπτη προπόνηση με το σχοινάκι για να κάψεις τις θερμίδες του Σαββατοκύριακου!

Η Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση είναι η ιδανική για την αρχή της εβδομάδας.

Για άλλο ένα Σαββατοκύριακο «ξέφυγες» με το φαγητό και η Δευτέρα σε βρίσκει φουσκωμένη και κακοδιάθετη; Σου έχουμε την τέλεια προπόνηση όχι μόνο για να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου και να γυμνάσεις όλο σου το σώμα, αλλά και για να βελτιώσεις τη διάθεσή σου και να ξεκινήσεις δυναμικά την εβδομάδα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι περίπου 15 λεπτά από τον χρόνο σου (7 λεπτά ζέσταμα και 8 λεπτά προπόνησης) και ένα σχοινάκι!

Το σχοινάκι είναι μια πάρα πολύ καλή καρδιοαναπνευστική άσκηση, την οποία μπορείς να κάνεις παντού. Γυμνάζει χέρια, ώμους, κοιλιακούς και πόδια, βοηθά στον συντονισμό και την ισορροπία και είναι διασκεδαστικό ενώ οι άπειρες ασκήσεις που μπορείς να μάθεις να εκτελείς με αυτό θα σου δίνουν συνέχεια πρόκληση για να γίνεις καλύτερη.

Η δομή του προγράμματος:

2 σετ από: Σχοινάκι (κλασικά γρήγορα αλματάκια) + Προβολές ποδιών εναλλάξ με το βάρος του σώματος
2 σετ από: Σχοινάκι (γόνατα ψηλά) + Squats (ένα και μισό σε κάθε επανάληψη)
2 σετ από: Σχοινάκι (side το side hops) + Burpees
2 σετ από: Σχοινάκι (double unders) + Speed skaters

Όλες οι ασκήσεις εκτελούνται με τη μορφή Υψηλής Έντασης Διαλειμματικής Προπόνησης (HIIT): 20 δευτερόλεπτα άσκησης, 10 δευτερόλεπτα ξεκούρασης

Plus: Αν δεν είσαι ήδη προχωρημένη, μπορείς να κάνεις απλή αναπήδηση σε όλα τα σετ με το σχοινάκι. Αν πάλι θέλεις να κάνεις τη συγκεκριμένη προπόνηση χωρίς σχοινάκι, μπορείς απλώς να κάνεις εναλλάξ επιτόπιο τρέξιμο και άλματα ψηλά στα συγκεκριμένα σετ.



Δες ακόμα...

Alicia Vikander: Τι ακριβώς περιελάμβανε η διατροφή της για τον ρόλο της Lara Croft