Jennifer Lopez: Αποκαλύπτει πώς διατηρεί τις αψεγάδιαστες καμπύλες της

Πατουχέα Μαριάννα
Jennifer Lopez: Αποκαλύπτει πώς διατηρεί τις αψεγάδιαστες καμπύλες της

Kαι αυτά που λέει μάλλον δε θα σου αρέσουν

Και το βραβείο για τις ωραιότερες καμπύλες του κόσμου μπορεί να πάει επάξια στην Jennifer Lopez. Κάπου εδώ αναστενάζεις, ξεφυσάς και σκέφτεσαι το δώρο που της έκανε ο Θεός. Ενώ δεν θα διαφωνήσουμε, οφείλουμε να σου πούμε ότι παρά το δώρο του Θεού, η Jennifer διατηρεί το ελκυστικό της κορμί –και κυρίως τις καμπύλες της- με πολλούς κόπους και θυσίες.

  1. Δεν ξέρει τι πάει να πει «επεξεργασμένα τρόφιμα»

Αυτό, εν ολίγοις, σημαίνει ότι η διατροφή της αποτελείται από βιολογικά προϊόντα, άφθονα φρούτα και πολλά λαχανικά. Για πρωινό θα μπορούσε να φάει ένα smoothie από βατόμουρα, γιαούρτι και μέλι ενώ το μεσημεριανό της περιορίζεται στην κατανάλωση πρωτεΐνης με σαλάτα. Για βραδινό, δε θα σε εκπλήξουμε, θα φτιάξει μια –πάντα πλούσια σε πρωτεΐνη- συνταγή από το Πουέρτο Ρίκο και θα την απολαύσει με κινόα ή γλυκοπατάτες.

  1. Δεκατιανό και απογευματινό τα αγαπημένα της

Η Jennifer έχει αποκαλύψει ότι δίνει μεγάλη βάση στα σνακ που καταναλώνει ανάμεσα στα κυρίως γεύματα της και αυτό γιατί λόγω υποχρεώσεων αναγκάζεται να περνά πολύ χρόνο εκτός σπιτιού. Έτσι, γεμίζει την τσάντα της με φρέσκα φρούτα και στικ λαχανικών για να μην μπαίνει καν στον πειρασμό να υποκύψει σε κάποια ατασθαλία.

  1. Γυμναστική και γυμναστική

Και δεν το γράψαμε τυχαία δύο φορές αφού η –εξωτικής ομορφιάς- τραγουδίστρια συνηθίζει να επιδίδεται σε διπλές και κυρίως διαφορετικές προπονήσεις. Ο προπονητής της David Kirsch την μυεί σε ένα πρόγραμμα δομημένο σε ασκήσεις σανίδας, push-ups και μποξ ενώ ο δεύτερός της γυμναστής φτιάχνει ειδικά για εκείνη ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα γλουτών και κοιλιακών με βάρη.

  1. Όταν λες καταχρήσεις, τι ακριβώς εννοείς;

Μια τέτοια ερώτηση θα σου έκανε και η ίδια αν μιλούσατε για τσιγάρα, ποτά και ξενύχτια. Προκειμένου να διατηρείται σε αυτή τη φόρμα, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, η Jennifer αποφεύγει κάθε είδους συνήθεια που θα χαλάσει το υγιεινό πρόγραμμα της καθημερινότητάς της. Μάλιστα, δεν πίνει ούτε καφέ. Δεν το λες και εύκολο.

  1. Στόχος

Η ίδια η τραγουδίστρια έχει πει πως θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις του στόχους σου, κι αν αυτοί περιλαμβάνουν ένα ελκυστικό σώμα, τότε σίγουρα θα πρέπει να γυμνάζεσαι εντατικά και να τρως πολύ προσεκτικά για να το πετύχεις. Δε λέω, ιδανικό το κορμί της, αλλά μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά;

Εμείς, μάλλον δυσκολευόμαστε (λίγο).