Με αυτά τα tips από τον personal trainer της Blake Lively θα είσαι σε φόρμα μέχρι το καλοκαίρι!

Με αυτά τα tips από τον personal trainer της Blake Lively θα είσαι σε φόρμα μέχρι το καλοκαίρι!

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να γυμνάζεσαι και ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις;

Ο χειμώνας έχει και επίσημα τελειώσει και το καλοκαίρι αργεί λιγότερο από όσο νομίζεις. Αυτή είναι λοιπόν η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσεις (ή να εντατικοποιήσεις) τις προπονήσεις σου, ακολουθώντας τα tips του Don Saladino, personal trainer της Blake Lively.


https://www.instagram.com/p/BfG6rRslId9

Με τον καιρό σιγά σιγά να βελτιώνεται, ο fitness expert σου προτείνει να βγεις έξω από το σπίτι για τρέξιμο. Όσο για τις πιο αποτελεσματικές full body ασκήσεις που μπορείς να κάνεις χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό στο σπίτι, μερικές από τις αγαπημένες του είναι οι προβολές ποδιών, τα push ups και τα kettlebell swings.

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει όμως κανείς να γυμνάζεται; «Αυτό εξαρτάται από τον ασκούμενο, αλλά μπορεί κανείς να γυμναστεί πολύ αποτελεσματικά και με 3 προπονήσεις την εβδομάδα» λέει ο ίδιος, εξηγώντας πως σημαντικότερο όλων είναι το σώμα να προλαβαίνει να ξεκουράζεται ανάμεσα στις προπονήσεις.

Όσο για το λάθος που πρέπει να αποφεύγεις: Να μην κάνεις καθόλου γυμναστική επειδή δεν έχεις χρόνο για μια ολοκληρωμένη προπόνηση. «Μερικές φορές, 10 λεπτά είναι τα μόνα που μπορούμε να ξεκλέψουμε. Δεν πειράζει. Απλώς και μόνο το να κινητοποιήσουμε το σώμα μας είναι σημαντικό».

Δες ακόμα: 5 stars που αρνούνται να προσλάβουν στυλίστα