4 αλλαγές που μπορείς να κάνεις στη ζωή σου για να χάσεις λίπος από το πρόσωπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
4 αλλαγές που μπορείς να κάνεις στη ζωή σου για να χάσεις λίπος από το πρόσωπο

Και να γίνεις και πιο υγιής

Όταν έχεις κάποια παραπανίσια κιλά στο σώμα σου, είναι προφανές ότι αυτό θα φαίνεται και στο πρόσωπο και τον λαιμό σου. Μία υγιεινή διατροφή όμως δεν αρκεί για να γίνεις fit, εάν δεν δίνεις στον εαυτό σου και την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται για να γυμναστεί. Ο συνδυασμός γυμναστικής και σωστής διατροφής μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα, αν φυσικά κάνεις και τις απαραίτητες θυσίες.

Εάν λοιπόν βλέπεις ότι ενώ έχεις μειώσει σημαντικά το σωματικό σου βάρος, το λίπος στο πρόσωπο και τον λαιμό σου παραμένει, έχουμε να σου προτείνουμε 4 μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές, που μπορείς να κάνεις στη ζωή σου για να το πετύχεις.

  • Κάνε γυμναστική για ενδυνάμωση τακτικά
    Εάν μέχρι τώρα δεν ήσουν fan της γυμναστικής με βάρη, τώρα θα πρέπει να τα εντάξεις στην καθημερινότητα σου. Το να σηκώνεις βάρη σε βοηθά να καις περισσότερες θερμίδες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και να «χτίζεις» γρηγορότερα μυς και λίπος. Αυτό επιταχύνει τη διαδικασία απώλειας βάρους, η οποία βοηθά και στο αδυνάτισμα –αν μπορούμε να το πούμε έτσι- του προσώπου.
  • Πήγαινε για τρέξιμο
    Ακούγεται βαρετό θα συμφωνήσουμε, όμως ότι είναι ωραίο και απαιτεί κόπο είναι βαρετό. Μην το σκέφτεσαι λοιπόν και βάλε στο πρόγραμμα σου, να πηγαίνεις για τρέξιμο τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.
  • Κοιμήσου 7 με 8 ώρες κάθε βράδυ
    Οι άνθρωποι συχνά ξεχνούν πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος, ειδικά αν προσπαθείς να απαλλαγείς από το σωματικό λίπος. Όσο πολυάσχολη και αν είσαι, πρέπει να βρεις τρόπο και χρόνο να ξεκουράζεσαι και να κοιμάσαι 7 με 8 ώρες κάθε βράδυ. Εκτός του ότι νιώθεις καλύτερα, χάνεις βάρος γρηγορότερα, μειώνεις επιπλέον το φούσκωμα και το άγχος.
  • Ελάττωσε την κατανάλωση αλκοόλ
    Εάν δεν πίνεις αρκετά ούτως ή άλλως, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια δραματική αλλαγή. Αν από την άλλη είσαι φαν του αλκοόλ και των κοκτέιλ, τότε θα πρέπει να το ελαττώσεις κάπως –αρκετά βασικά- εάν θέλεις να ξεπρηστείς στο πρόσωπο και να χάσεις και το λίπος που θες.

Επειδή λοιπόν τίποτα δεν είναι δύσκολο και ακατόρθωτο, ξεκίνα από αύριο κόλας το νέο σου πρόγραμμα!

Διάβασε ακόμη: 4 λόγοι για τους οποίους δεν μπορείς να χάσεις βάρος